Șumudică senior nu-l forțează pe junior

Publicat in Sport 11 Ianuarie 2017 458 ori
Google+ WhatsApp
Șumudică senior nu-l forțează pe junior
Șumudică senior nu-l forțează pe junior

Juniorul lui Marius Șumudică va merge în cantonament cu tatăl său. Astra Giurgiu va pleca vineri după-amiază în cantonament în Cipru. Din lot va face parte și Șumudică junior. Însă antrenorul Astrei nu se entuziasmează prea tare fiind conștient că fiului său îi este foarte greu să se impună la prima echipă. Șumudică susține că nu este genul de părinte care să-și împingă copilul de la spate avănd în vedere și povara numelui.

Băiatul lui Marius Șumudică îl admiră foarte mult pe Denis Alibec. Și cum atacantul a plecat la altă formație lui Șumudică junior i-ar plăcea să devină "noul Alibec". Anul trecut el chiar s-a pregătit alături de idolul său iar în noul an s-a prezentat la reunirea lotului și se pregătește cu echipa mare. Dar tatăl său spune că nu va ține cont de numele său copilul fiind singurul care trebuie să-și facă o carieră doar prin munca și talentul său: ,,Băiatul meu este jucător la echipa a doua. El a avut niște probleme, a fost accidentat, nu se pune problema ca el să bată la ușile primei echipe. Sunt un părinte care niciodată nu am stat să-mi împing copilul sau să fac ceva de genul acesta fiindcă duce povara numelui meu în cărcă și îi va fi destul de greu. Este un jucător care a înscris pentru echipa a doua și se poate pregăti cu prima echipă".

Marius Șumudică junior a evoluat în 7 partide pentru echipa secundă a Astrei și a înscris 4 goluri. Trupa din liga a 3-a este condusă de Marius Măldărășanu. Fostul petrolist și rapidist este, de astăzi, proaspăt deținător al licențelor A și B după ce a absolvit cursul organizat în premieră de Școala Federală de Antrenori pentru obținerea licențelor cumulate UEFA B+A, curs dedicat foștilor jucători profesioniști cu activitate îndelungată.

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office