Destinație exotică pentru tăticul Astafei

Publicat in Sport 10 Ianuarie 2017 792 ori
Google+ WhatsApp
Destinație exotică pentru tăticul Astafei
Destinație exotică pentru tăticul Astafei

Fostul fotbalist al Petrolului, Victoraș Astafei, este proaspăt tătic. Însă acest lucru nu-l împiedică să se găndescă la un contract în Orientul Îndepărtat. Este foarte aproape de a semna un contract de joc cu o formație din Malaezia. Unul dintre cei mai apreciați foști petroliști vrea să descopere căt mai multe despre acea lume.

Într-un interviu acordat Monitorului de Botoșani, fotbalistul spune că vrea să cunoască religia hindu:,,Kuala Lumpur este un loc minunat si am sa cunosc si religia hindu. Mai mult pentru asta optez si chiar imi surade ideea. Dupa aceea, cine stie?! Poate voi merge in Thailanda, China, Japonia. Nimic nu se stie dinainte. Astept si un raspuns din SUA. Ma voi decide in cateva zile". Excentricul fotbalist mai are contract pînă la vară cu FC Botosani, dar i-a induplecat pe șefii clubului să-l lase să-și îndeplinescă visul. El spune că i-a fost foarte greu să-i convingă pe conducătorii clubului să-i dea drumul:,,A fost foarte greu sa-i conving pe actionari sa-mi dea drumul. Ma apreciaza mult si domnul Valeriu Iftime, si domnul Cornel Sfaiter. Domnul Iftime, mai in gluma, mai in serios spunea ca-mi ofera si loc in conducerea clubului numai sa raman aici. Le multumesc ca m-au inteles!".

Victoraș Astafei a evoluat în două perioade la Petrolul Ploiești și a fost de fiecare dată aproape de suporteri fiind genul de jucător care după ce era schimbat mergea direct în galerie. Este și un naționalist convins fiind implicat prin mesaje în campaniile "Uniți sub tricolor" și "Salvați Roșia Montană" dar și cu aplecare spre muzică și poezie.  

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office