Frumusețile de la fileu

Publicat in Sport 10 Ianuarie 2017 257 ori
Google+ WhatsApp
Frumusețile de la fileu
Frumusețile de la fileu

Frumusețea voleiului feminin este dat și de jucătoare. Fanii sportului la fileu și nu numai vin la meciuri și pentru că voleiul este rapid, exploziv, pasionant iar combinat cu frumusețea voleibalistelor devine foparte atractiv. Cu calități fizice deosebite fetele pot deveni oricănd modele sau manechine de succes. Este și cazul unor jucătoare de la naționala de tineret a Romăniei. Adelina Budăi Ungureanu și Elizabet Inneh Varga sunt doar două exemple ale frumuseții acestui sport.

Adelina are 16 ani dar practică voleiul de ani de zile.  Ele spun ca au destule oferte sa meargă pe podiumurile prezentărilor de modă sau să pozeze însă au ales voleiul:,, Au existat foarte multe propuneri de acest gen. Modeling, fotomodel dar am ales sportul pentru că mă reprezintă cel mai mult și este calea pe care vreau să merg. Voleiul imi place tare mult, il practic de aproape zece ani, este ca o parte din viața mea!"- a încheiat voleibalista căruia îi place foarte mult fotbalul, Real Madrid și Cristiano Ronaldo. Mulatra Elizabet, cu tată african, mamă romăncă și născută la Budapesta, are 17 ani și spune că este mult mai rușinoasă pe podium decat pe parchetul sălii de joc:,, Am început să joc volei la 11 ani dar l-am practicat înainte să îl joc oficial. Pe podiumurile de prezentări de modă este cam greu să ajung deoarece de felul meu sunt foarte rușinoasă".

Este de apreciat și atunci cănd o sportivă ajunge la națională deși nu are nici măcar buletin. Alexia Căruțașu, fata fostului baschetbalist Virgil Căruțașu, este un exemplu în acest sens fiind recomandată de muncă și talent. La doar 13 ani, evoluează la toate echipele naționale pînă la nivel de tineret:,, Chiar daca părinții mei au practicat baschetul mie mi-a plăcut voleiul de prima dată. Știu că este greu de crezut ca la vărsta mea să joc la mai multe loturi dar să știți că am muncit foarte mult să ajung la acest nivel!". Fetele trebuie să muncescă foarte mult ca să obțină calificarea cu Romănia under 18. Tricolorele vor juca începănd de joi, la Sala Olimpia, într-o grupă cu Rusia, Azerbaidjan și Portugalia.

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office