Petroliștii au avut ședință

Publicat in Sport 06 Ianuarie 2017 1238 ori
Google+ WhatsApp
Petroliștii au avut ședință
Petroliștii au avut ședință

Petroliștii au avut ședință la doar căteva zile de la venirea noului an. Întălnirea s-a desfășurat la stadionul "Ilie Oană" unde au participat președintele Cristi Vlad, antrenorul Octavian Grigore și suporterii Petrolului. Tema care "arde" este cedarea mărcilor și a palmaresului către Petrolul'52. Fanii au fost informați că Primăria dorește să le dea în folosință cu condiția de a avea un reprezentant în conducerea clubului. O parte a suporterilor ar fi de acord cu doleanța aleșilor locali în schimb, alții nu vor să audă de așa ceva. Însă toți merg pe ideea că o eventuală asociere între club și Primărie trebuie realizată pe baza unui contract "beton".

Demersurile oamenilor dar și a conducerii clubului sunt "zdruncinate", mai nou, de Clubul Sportiv Petrolul. Conform ziaruluiprahova.ro, pe rolul Judecătoriei Prahova se află un dosar în care nici mai mult, nici mai puțin, cheamâ în judecată autoritatea locală cu scopul de a-şi recupera palmaresul fotbalistic! CS Petrolul aparține de Ministerul Tineretului și Sportului fiind condus acum de Eduard Crângaşu. Clubul dorește să recupereze în instanţă acele titluri, care să treacă în palmaresul său. Primul termen de judecată va fi pe 2 februarie 2017 fiind primul demers de acest gen de cănd Petrolul fotbalistic l-a părăsit pe cel sportiv. Din cauza acestei situații fotbalul prahovean poate ajunge pe urmele unor cazuri deja celebre cum sunt "CSA Steaua versus FCSB" respectiv "CS Dinamo cu FC Dinamo 1948 SA".

Site-ul oficial al clubului arată că acesta a luat fiinţă la sfărșitul lunii august 1958. Printre cele 9 secții înființate la început s-a aflat și cea de fotbal. Însă echipa iubită de toți petroliștii a ieşit de sub tutela CS Petrolul în anul 1972. Atunci a luat fiinţă Fotbal Club Petrolul Ploieşti, după care au urmat denumiri precum FC Ploieşti, o perioadă, după Revoluţie, SC FC Petrolul SA, societate aflată acum în faliment. Anul 2003 s-a "strecurat" cu fuziunea Astra-Petrolul iar echipa a fost înregistrată pe alt Certificat de Identitate Sportivă.

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office