Echipa de volei la Cheile Grădiștei

Publicat in Sport 04 Ianuarie 2017 Actualizat: 04 Ianuarie 2017 478 ori
Google+ WhatsApp
Echipa de volei la Cheile Grădiștei
Echipa de volei la Cheile Grădiștei

O pregătire fizică de calitate poate fi cheia succesului și pentru Tricolorul LMV Ploiești. De aceea formația ploieșteană a început 2017 în forță cu un cantonament în stațiunea Cheile Grădiștei. De la începutul acestei săptămăni, voleibaliștii Ploieștiului trag tare în cunoscuta locație montană și urmează programul găndit și stabilit de principalul Sergiu Stancu și secundul Mădălin Marinescu. Stancu își pregătește băieții în gerul de afară dar și în sala de forță sau pe terenul de joc.

LMV-iștii s-au și înnoit pentru noul an cu un voleibalist polonez. Tomasz Rutecki, transferat de la o echipă prezentă în preliminariile Ligii Campionilor în prima parte a sezonului. În vărstă de 26 de ani, Rutecki evoluează pe postul de extremă, având 1.95 m şi 84 kg. În prima parte a sezonului 2016/2017, noul component al echipei ploieştene a jucat la Budvanska Rivijera Budva, câştigătoarea ultimelor opt ediţii de campionat din Muntenegru. Cu Rivijera Budva, campioana Muntenegrului, aflată şi în prezent pe prima poziţie a clasamentului, Tomasz a evoluat în preliminariile CEV Champions League. 

De astăzi, la pregătire se întorc Jose Carrasco Angulo şi Kostiantyn Zhylinskyi astfel că lotul ploieștean va fi în formulă completă. Perioada de chin pentru jucători va dura până pe 12 ianuarie. Primul meci oficial din 2017 este programat pe 21 ianuarie, în deplasare, cu Ştiinţa Bacău, în cadrul etapei a III-a din returul primei faze a Diviziei A1. Foto:tricolorullmvploiesti.ro

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office