Povestea unui mini-campion

Publicat in Sport 03 Ianuarie 2017 322 ori
Google+ WhatsApp
Povestea unui mini-campion
Povestea unui mini-campion

Piesa "Campion" l-a determinat pe un copil de 13 ani să se apuce de box. Melodia realizată de JerryCo cu Alex Vasilache și în care apar una din legendele boxului romănesc, Leonard Doroftei, și vicecampionul mondial de juniori, Alberto Biro, i-a schimbat viața lui Marian Ghinoiu,, Eram împreună cu fratele meu și am dat pe muzică. I-am pe văzut pe Doroftei și Biro în videoclip. Atunci a fost momentul în care m-am îndrăgostit de box!".

După acest moment, puștiul nu a mai stat pe gănduri și a plecat din Urlați la Ploiești ca să practice "sportul cu mănuși". Are o situație grea, doar bunica fiind cea care are grijă de el și fratele său. Tată nu are iar mama sa muncește în Spania ca să-și întrețină familia. Lui Marian îi este greu deoarece îi vede rar pe cei dragi. Dar se consolează cu faptul că la sală, viața sa are un traseu spre marea performanță: școală, masă, odihnă, box și teme. 2016 a fost un an pe care tănărul boxer îl va ține minte toată viața. A devenit campion național de cadeți la doar căteva luni de cănd a început antrenamentele! A fost, de-alftel, prima întrecere la care a concurat cel poreclit "Liliacu". A primit "nick-name-ul" de la colegii săi pentru că are capul mic și urechile mari.

Pugilistul este legitimat la CSM Ploiești și spune că începutul a fost tare greu. Însă cu ajutorul antrenorilor Titi Tudor, Adrian Părlogea și Iulian Ilie  vrea "un pic căte un pic" să devină campion mondial:,, După șapte luni, domnii antrenori au simțit că pot intra în ringul național. Nu mi-am pierdut curajul și am cucerit medalia de aur. De atunci mi-am zis că vreau să ajung mare și trebuie să mă țin de cuvănt! Să devin campion mondial cum au fost maestrii Adrian Diaconu și Leonard Doroftei!". 2017 de-abia a venit iar pentru mini-campionul Marian Ghinoiu vor fi destule competiții iar fiecare dintre ele să devină o nouă poveste pentru talentatul boxer.      

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office