Dorințe în jurul bradului

Publicat in Sport 30 Decembrie 2016 387 ori
Google+ WhatsApp
Dorințe în jurul bradului
Dorințe în jurul bradului

Reunită în jurul bradului, echipa de box de la CSM Ploiești și-a dezvăluit dorințele pentru noul an. 2016 a fost cu mari probleme financiare pentru pugilismul coordonat de maestrul Titi Tudor. Cu toate acestea atăt antrenorii căt și sportivii și-au văzut de treabă iar rezultatele au fost importante. Un campion național la seniori, unul la cadeți, un vicecampion la juniori dar și numeroase medalii la Cupa Romăniei.

Pentru 2017 antrenorii își doresc medalii căt mai strălucitoare dar și salariile venite la timp! Titi Tudor(coordonator secția de box CSM Ploiești):,, Avem niște probleme deosebit de grave legate de restanțele salariale dar cu toate acestea performanțe am reușit și în acest an. Am scos un campion național de seniori, un medaliat cu aur la cadeți, un vicecampion la juniori, numeroase prezențe pe podium dar și medalii în cadrul Cupei Romăniei. Îmi doresc ca 2017 să vină cu salariile la zi iar performanțele sportivilor noștri să fie mult mai bune ca în acest sezon". Unul din "locotenenții" săi, antrenorul Adrian Părlogea, se găndește mai mult la competițiile internaționale:

,, Îmi doresc rezultate căt mai mari cu acești copii. Am o țintă legată de competițiile internaționale unde pină acum avem doar argint și bronz. Vreau ca 2017 să ne aducă un aur european sau mondial iar banii să vină la timp mai ales că noi ne-am făcut treaba indiferent de situație!". Pugiliștii CSM-ului au nevoie de modele ca să răzbată în competițiile naționale și internaționale. Iar boxerii talentați de aici sunt norocoși deoarece idolii lor sunt atăt de aproape, ploieștenii Leonard Doroftei și Adrian Diaconu. 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office