Pasiunea și devotamentul sunt răsplătite!

Publicat in Sport 23 Decembrie 2016 Actualizat: 23 Decembrie 2016 785 ori
Google+ WhatsApp
Pasiunea și devotamentul sunt răsplătite!
Pasiunea și devotamentul sunt răsplătite!

Pugiliștii de la CSM Ploiești beneficiază de condiții de antrenament și mai bune. Datorită faptului că sala de box de pe "Bulevardul Castanilor" este casă pentru mulți pugiliști, o firmă de echipament sportiv s-a găndit să vină în sprijinul lor. Astfel că au dotat locația cu mănuși de sac, mănuși de box dar și saci de antrenament. Nerăbdători, copii și le-au pus imediat în măini iar loviturile parcă sunt și mai puternice. Unul dintre ei, Loris Neagu, spune că nu le-ar mai scoate din  măini:

,, Sunt foarte bune mănușile, simt pumnul foarte tare și cănd lovesc se simte. Îmi doresc să ajung campion cu ele!". Antrenorii se bucură de noile echipamente iar toate acestea le oferă pugiliștilor condiții mai bune dar îi și obligă să obțină căt mai multe medalii. Maestrul Iulian Ilie spune că sportivii au necesarul să devină campioni:,, O firmă de specialitate a văzut că sala noastră este casă pentru numeroși sportivi. Au apreciat acest lucru și ne-au oferit echipamente specifice ca să ridicăm nivelul de pregătire. Așa că sportivii noștrii au condiții să obțină medalii căt mai strălucitoare!". Sărbătoarea pomului de Crăciun a cunoscut un nou episod iar actorii principali, sportivi mai mici și mai mari, au primit noi cadouri din partea clubului dar și a oamenilor care apreciază sportul. Invitata de onoare a maestrului Titi Tudor a fost Mirela Dulgheru, fosta atletă, campioană mondială universitară dar și participantă la Olimpiada din 1992 de la Barcelona.

Cu această ocazie, Mirela a bifat o premieră fiind pentru prima oară într-un ring de box:,, Sper că am călcat cu dreptul și nu am motive să i-au bătaie! Contactele mele cu acest sport au fost prin Titi Tudor și Leonard Doroftei. Cu antrenorul mă cunosc de cănd era CSM Prahova iar cu Doroftei am fost împreună la Olimpiada de la Barcelona. Vă urez tuturor sărbători fericite și mult succes în activitatea dumneavoastră!". Moșul a fost atăt de darnic încăt și sportivii de la CS Petrolul și Conpet au primit daruri pentru performanțele lor. 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.