,,Scutul" a intrat în prelungirea prelungirilor

Publicat in Sport 21 Decembrie 2016 1026 ori
Google+ WhatsApp
,,Scutul" a intrat în prelungirea prelungirilor
,,Scutul" a intrat în prelungirea prelungirilor

,,Vrem scutul înapoi, Petrolul suntem Noi" a primit un nou termen. Cedarea mărcilor și a palmaresului Petrolului Ploiești către Petrolul 52 se poate face la 15 februarie 2017. În cadrul ședinței de astăzi consilierul local George Botez a propus celor prezenți, ca exemple, modelele Cluj, Iași, Tărgu-Mureș și Craiova. Unul dintre ele să fie preluat și la Ploiești cu termen de finalizare sfărșitul lunii martie.

Foarte tărziu au spus oficialii și suporterii petroliști. Aceștia i-au transmis conducătorului de ședință că tergiversarea lucrurilor va duce echipa în situația în care poate juca degeaba în acest sezon. Pentru ca singura grupare petrolistă să aibă drept de promovare an de an trebuie să devină club sportiv și apoi transformat în societate pe acțiuni. Campionatul va fi reluat în martie 2017 iar în urma discuțiilor s-a ajuns la varianta jumătatea lui februarie, termen limită că această cedare să fie perfectă din punct de vedere legal. Consilierul Botez a promis că va face front comun cu toți aleșii ca această problemă să fie rezolvată. După sărbători, specialiștii din Primărie se vor întruni iar odată găsită varianta ideală, aceasta să fie aprobată de Consiliul Local.

Mircea Dridea, Octavian Grigore, Cristi Vlad și zeci de suporteri au fost prezenți, astăzi, la ,,sala de 200" în speranța că scutul va reveni echipei pe care o susțin. Însă proiectul de hotărăre al consilierului Florin Neagu a fost scos de pe ordinea de zi pe motiv că nu a fost precizat, în acte, numele complet de Asociația Sportivă Petrolul '52 Ploiești. Cu o zi înainte, echipa de old-boys a Petrolului a susținut cauza și la turneul veteranilor, disputat la Chiajna. Vlad, Catană, Chiriță și ceilalți au afișat banerul postat în tot orașul de fani. Petrolul a ocupat, la final, locul 4 după ce a pierdut finala mică în fața Rapidului iar competiția a fost căștigată de Progresul București. Foto:sportonlineph.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.