Părinții boxerilor au fost cuminți

Publicat in Sport 21 Decembrie 2016 535 ori
Google+ WhatsApp
Părinții boxerilor au fost cuminți
Părinții boxerilor au fost cuminți

,,Vai de părinții care nu ascultă de copii!" Este o vorbă cunoscută iar în acest an Moș Crăciun a văzut că părinții sportivilor cu mănuși au ascultat de ei. Așa că Moșul s-a găndit și la cei care sunt în spatele muncii lor deoarece pe lîngă antrenori și părinții au un rol important în drumul pugiliștilor spre marea performanță.

De aceea, bradul de Crăciun a fost plin de cadouri pentru boxerii de la CSM Ploiești dar și pentru părinții lor. Cei mari nu se așteptau la așa ceva, ei venind doar să aibă grijă ca odraslele să nu savureze cadourile doar în căteva ore. Nicoleta Neagu este mămică de tripleți și știe cel mai bine căte sacrificii face ca aceștia să meargă în paralel cu boxul și cu școala:,, Sincer, nu mă așteptam să vină și la noi! Dar să știți că ne-am simțit bine deoarece și noi, părinții, avem un mare merit în creșterea lor așa cum și antrenorii au grijă să-i îndrume. Oricum ne-am mai adus și noi aminte de copilărie!". O prezență aparte la serbarea din ring a avut-o George, un copil de doar 9 ani. Cu ajutorul tatălui, micuțul și-a făcut o tunsoare- creastă special pentru o asemenea zi. Copilul a spus că frizura i se pare hazlie și vrea să facă box pentru că este mișto.

Nu toate i-au plăcut lui Moș Crăciun iar nemulțumirile a avut grijă să i le transmită lui Titi Tudor. El le-a spus copiilor că "Bărbosul" își dorește ca ei să se țină de box altfel, vor vedea doar nuiaua:,, Moșu mi-a transmis să nu mai lipsiți de la antrenamente iar în 2017 să boxați doar cu găndul la medalii!". Copii au spus un ,,Da" prelung astfel că bunătățile puteau fi împărțite. Cu toate problemele secției de box, sacoșele au fost pline cu dulciuri, fructe și sucuri oferite de maestrul TitiTudor și antrenorii Iulian Ilie și Adrian Părlogea celor peste 40 de sportivi prezenți la serbare.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.