Boxerii ploieșteni atacă loturile naționale

Publicat in Sport 14 Decembrie 2016 385 ori
Google+ WhatsApp
Boxerii ploieșteni atacă loturile naționale
Boxerii ploieșteni atacă loturile naționale

Sportivii de la CSM Ploiești vor să prindă căt mai multe locuri în două loturi. Ei vor lupta, în perioada 15-17 decembrie, la o gală de selecție cu dublu impact. Formarea lotului național școlar dar și al naționalei de cadeți. Alegerea celor mai buni copii se va desfășura în cadrul competiției "Cupa Hunedoarei".

Delegația CSM-ului este una dintre cele mai numeroase care va concura la Hunedoara, numai puțin de 10 sportivi, sub îndrumarea maestrului Adrian Părlogea, vor intra în ring la opt categorii de luptă: Marian Ghinoiu și Nicolae Ștefan-categoria 32 de kilograme, Alexandru și Claudiu Neagu 40 kg, Loris Neagu 41,5 kg, Cristian Drăgan 44,5 kg, Andrei Dinu 46 kg, Bogdan Andrei 50kg, Gabriel Dan 56kg și Andrei Victor 72 kg. . Din lotul ploieștean fac parte și tripleții Neagu, o prezență unică la acest moment în sportul cu mănuși din Romănia. Coordonatorul secției de box al clubului ploieștean, Titi Tudor, spune că își dorește ca minim trei boxeri să fie selectați pentru întrecerile europene din 2017 la acest nivel.

Marian Ghinoiu, Cristian Drăgan și Andrei Victor au cele mai mari șanse să devină internaționali. Și să se bată pentru medalii, anul viitor, în cadrul Campionatului European Școlar dar și la turneul final dedicat cadeților. Lotul național de cadeți este pregătit de hunedoreanul Ilie Captari secondat de ploieșteanul Adrian Părlogea. Competiția din "orașul de sub furnale" este ultimul, din acest an, la nivel național, urmănd ca finalul lui 2016 să fie sărbătorit de fiecare club în parte cu tradiționalul turneu dedicat lui Moș Crăciun.  

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.