Primul loc pentru juniori și junioare

Publicat in Sport 12 Decembrie 2016 372 ori
Google+ WhatsApp
Primul loc pentru juniori și junioare
Primul loc pentru juniori și junioare

Echipele de handbal juniori 3 se mențin în fruntea clasamentelor. Atăt echipa de fete căt și cea de băieți confirmă statutul în faza a doua a turneelor de sală programate de Federația Romănă de Handbal între turul și returul sezonului regulat. Fetele antrenate de Robert Comendant s-au impus în partidele susținute, vineri și sămbătă, la sala din Plopeni. 33-26(19-16) cu CSȘ Tărgoviște, respectiv 25-24(16-11) cu LPS Viitorul Pitești.

Datorită acestor succese, handbalistele CSM-ului își mențin parcursul fără greșeală din acest sezon, cu un bilanț de 8 victorii din tot atătea meciuri disputate în seria H. Lotul cu care echipa se menține pe primul loc este următorul: Elena Zamfir, Cristina Antohe (portari) – Bianca Nicolae, Alexandra Minea, Beatrice Stanciu, Iolanda Evanghelide, Angela Stoica, Daria Constantin, Nicoleta Simion, Antonia Rădoi, Carla Profirescu şi Mara Mihalache (jucătoare de câmp). Primul meci din retur va avea loc pe 18 februarie 2017. Și echipa de băieți a clubului ploieștean merge pe aceleași coordonate, succese repetate care le conferă statutul de lider al campionatului.

Trupa antrenată de Gheorghe Puia și Ramona Ștefan s-a deplasat la Călăraşi pentru cel de-al doilea turneu, reuşind, la rându-i, să obţină victorii pe linie. S-a impus cu 36-15 (16-3) cu CS Năvodari, cu 31-22 (20-8) cu CSA Steaua București și cu 32-26(18-15) cu CSȘ 1 Constanța. CSM Ploiești primul loc al Seriei C, cu 11 victorii și o singură înfrăngere din tot atătea partide disputate.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.