Petroliștii vor colinda

Publicat in Sport 09 Decembrie 2016 836 ori
Google+ WhatsApp
Petroliștii vor colinda
Petroliștii vor colinda

Oficialii de la Petrolul'52 spun că vor colinda în această perioadă. Nu pentru nuci și mere ci în vederea unui sprijin adevărat. Tavi Grigore, antrenorul Petrolului 52, a spus că, împreună cu ceilalți colegi, va colinda fiecare ușă disponibilă care să ajute gruparea ploieșteană ce merită recunoștință tuturor.

Transferurile înseamnă alți bani, mișcările "de iarnă" fiind influențate și de situația economică:,, Vom face ceea ce am făcut și în vară. Vom bate la fiecare ușă care credem noi că va fi deschisă și disponibilă. Ne zbatem în continuare și cu siguranță vom găsi resursele să ducem cu bine acest proiect pînă la capăt". Grigore și Vlad au în minte căteva achiziții care să întărescă echipa, nu lotul. Și dacă achizițiile nu vor fi posibile, atăt președintele căt și antrenorul nu-și fac probleme deoarece Petrolul 52 este, la acest moment, de nivelul ligii a 3-a. Atăt Grigore căt și Vlad știu ce spun în condițiile în care amăndoi sunt observatori în eșalonul trei și au văzut destule meciuri.

Președintele Vlad este convins că vor termina cu bine acest sezon:,,Cu siguranță vom termina campionatul iar cea mai mare liniște vine din partea vestiarului. Avem băieți de mare caracter ce nu ar lăsa echipa în momentele grele. Dacă se va ajunge la o situație dificilă ei vor continua și își vor face datoria așa cum și-au facut-o și pînă acum. Le-am promis că sunt genul de conducător corect. Le voi spune în față și cănd va fi bine și cănd va fi greu. Fac parte dintr-o generație de jucători care a fost păcălită și nu vreau să fiu genul ăsta". Bilanțul clubului petrolist pe cele patru luni de activitate, august-noiembrie, este următorul: venituri de 384.596 de lei, cheltuieli de 364,052 lei rezultatul fiind de 20,544 lei.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.