Echipa orașului a devenit "joaca" aleșilor locali

Publicat in Sport 07 Decembrie 2016 912 ori
Google+ WhatsApp
Echipa orașului a devenit "joaca" aleșilor locali
Echipa orașului a devenit "joaca" aleșilor locali

Oficialii clubului Petrolul'52 sunt dezamăgiți de faptul că sunt plimbați de aleșii locali în privința atribuirii scutului și a palmaresului FC Petrolul. ,,Suntem ca o minge de ping-pong în fața lor!". Este concluzia la care au ajuns Mircea Dridea, Cristi Vlad și Tavi Grigore după ce au avut mai multe discuții cu primarul și consilierii iar aceștia îi pasează, de la unii la alții, de fiecare dată. Președintele Cristi Vlad i-a propus primarului Adrian Dobre o întălnire grabnică la care să participe căte un consilier local, de la fiecare partid, și să le spună clar ce au de gănd în privința acestei probleme.

Președintele de onoare, Mircea Dridea, este dezamăgit și de atitudinea lui Vivi Răchită, consilierul primarului:,, Vlad l-a intrebat pe dom' primar ...ce facem? Eu maine vreau sa fie totul gata dar nu vor ceilalti. Te duci la ceilalti, aa nu, ca noi i-am spus domnului primar sa gaseasca o solutie. Asta este o metoda de a te ascunde dupa cires! Spuneti domnule odata, asta e situatia ! Dar nu se poate pentru ca sunt impartiti iar totul a pornit in vara de la problema Clubul Sportiv Municipal. Opt din jucatorii care au avut cele mai multe prezente in tricoul Petrolului sunt in comitetul fondator. Unul singur lipseste, Vivi Rachita. L-am invitat de atatea ori alaturi de noi si m-a refuzat spunand ca el are alte idei. Eu il intreb pe primar, este consilierul dumneavoastra, din ce bani il platiti? Din banii tuturor ploiestenilor si Rachita ar trebui sa fie in slujba lor!".

Cristi Vlad a declarat:,, Ne plimba ca pe o minge de ping-pong!  Mergem sa stam de vorba cu o tabara si ni se spune: da, nu avem nimic împotrivă, dar nu vor ceilalţi si viceversa. Toata aceasta plimbare ma face sa cred ceea ce tot am auzit, că se preconizeaza si o alta echipa din vara". Antrenorul Tavi Grigore sustine ca cei din Consiliul Local trebuie sa-si asume, in fata oamenilor, formarea unei alte echipe:,,Daca domnii consilieri cred ca acest lucru e benefic pentru o persoana sau un grup de interese, atunci sa o faca si sa-si asume. Din punct de vedere moral, cred ca suntem cei mai indreptatiti sa primim recunoaşterea Consiliului Local. Cei care au proiecte paralele, ar fi bine sa vina, sa incercam sa facem din acest proiect unul performant, pe placul suporterilor, pentru ca ei sunt cei care duc mai departe traditia Petrolului”.

Ofiacialii petroliști se bucură, totuși, de cel mai important lucru, echipa are suporteri iar ei sunt aici sa slujesca un spirit, FC Petrolul Ploiesti. "Aleșii suporterilor", cum s-a exprimat Tavi Grigore, au prezentat bilanțul financiar, realizat din vară și pînă în prezent iar trendul este negativ. Ei au dat, ca exemplu, ultimul joc unde s-au văndut 1000 de bilete, au fost încasări de 6000 de lei dar cheltuielile s-au dus la 10.000 de lei cu pază, asistență medicală și toate celelalte. Grigore, Vlad și Dridea vor face întălniri zilnice pentru a stabili și o strategie de iarnă mai ales că trebuie format, de pe acum, un lot de nivelul ligii a 3-a. 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.