Micuțele gimnaste într-o mare competiție

Publicat in Sport 06 Decembrie 2016 347 ori
Google+ WhatsApp
Micuțele gimnaste într-o mare competiție
Micuțele gimnaste într-o mare competiție

Alexandra, Livia, Miruna și Rebecca vor participa la inaugurarea unei competiții internaționale în lumea arabă. În perioada 8-10 decembrie, se va desfășura la Dubai, prima ediție a ,,DuGym Cup", o întrecere de gimnastică ritmică la care au fost invitate și sportivele de la CSM Ploiești.

Alexandra Denisa Stoian, Livia Harcan, Miruna Ciocîrlan și Rebecca Gabriela Constantin, însoțite de de antrenoarea Simona Puiu şi de antrenorul coordonator al secţiei, Liliana Băescu, prezentă la competiţie şi în calitate de arbitru, vor face deplasarea în Emiratele Arabe Unite. Din delegaţia României mai fac parte gimnastele Laura Aniţei şi Andreea Cristina Verdeş, precum şi antrenoarea Cătălina Radu, de la CSȘ ,,Anghel Saligny" Iași. Turneul va avea loc în „Al Manara Sports Hall” din Dubai şi are la start peste 250 de sportive reprezentând 21 de ţări.

Primul concurs internaţional de gimnastică ritmică organizat în cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite se va bucura de prezenţa vicepreşedintei Federaţiei Internaţionale de Gimnastică Ritmică, Noha Abou Shabana, şi a unor sportive de clasă mondială, precum medaliata cu bronz de la Rio, Anna Rizatdinova (Ucraina), Dora Vass (Ungaria) sau Mariya Mateva(Bulgaria). Participarea la această competiţie e parte din proiectul „Ploieştiul pe harta gimnasticii ritmice internaţionale”, susţinut prin finanţare nerambursabilă din fondurile publice ale Municipiului, alocate pentru activități nonprofit.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.