Boxul se dă cu un an înapoi

Publicat in Sport 02 Decembrie 2016 546 ori
Google+ WhatsApp
Boxul se dă cu un an înapoi
Boxul se dă cu un an înapoi

AIBA a hotărăt să modifice categoriile de vărstă începănd cu 1 ianuarie 2017. Cei care la anul vor avea 12-13 ani vor deveni cadeți, după ce pînă acum ei nu participau la competiții. Juniorii vor fi considerați cei de 14-15  ani, tineretul 16-17 ani iar seniorii, 18-42 ani. Singura problemă în urma acestei decizii, spun specialiștii, este faptul că cei considerați cadeți dar și juniorii vor fi fortați la un nivel mult mai dur.

Finalele Campionatul Național de Cadeți a fost ultima competiție din 2016 pentru boxul romănesc. Iar CSM Ploiești și CS Petrolul au fost printre cluburile care și-au pus amprenta asupra ultimei dispute oficiale din 2016. Echipa coordonată de maestrul Titi Tudor și antrenată de Adrian Părlogea a reușit să cucerescă 4 medalii avănd un lot de 9 pugiliști deplasați. Medalia de aur a obținut-o Marian Ghinoiu, la categoria 32 de kilograme, una de argint cucerită de Cristian Drăgan, la 44,5 kg, si două medalii de bronz, adjudecate de Gabriel Andrei si Andrei Dinu.

Trio-ul petrolist Ion Moroiță, Leontin Sandu și Ovidiu Dragomir se întoarce cu 2 medalii din cei 4 pugiliști care au concurat. Alexandru Stanca, 36 kg, a urcat pe prima treaptă a podiumului în timp ce Alexandru Benghe, 40 kg, a venit pe locul trei. Cei doi s-au aflat la prima lor competiție astfel că medaliile sunt speciale pentru carierele lor. Spre sfărșitul lunii ambele cluburi își vor premia sportivii în cadrul unor competiții amicale care să încheie anul într-un mod specific sărbătorilor de iarnă.  

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.