Doroftei și Diaconu pot declanșa scănteia

Publicat in Sport 24 Noiembrie 2016 566 ori
Google+ WhatsApp
Doroftei și Diaconu pot declanșa scănteia
Doroftei și Diaconu pot declanșa scănteia

Leonard Doroftei și Adrian Diaconu vor să ducă povestea boxului mai departe. Foștii campioni mondiali la box profesionist spun că pugilismul nu trebuie să se oprescă la ei și la colegii de generație care au generat performanțe. ,,Moșu" Doroftei afirmă că viitori pugiliști trebuie să învețe ce înseamnă boxul profesionist.

,, Nu vrem ca boxul sa termine la noi. Vrem sa ajutam alti copii care sa duca boxul romanesc mai departe! Pentru asta trebuie sa-i invatam ce inseamna boxul profesionist, ce inseamna a fi profesionist! Iar in clipa care vor intelege acest lucru, boxul va fi o scanteie pentru ei si acest sport va renaste!".  La răndul său, Adrian Diaconu a completat:,, Trebuie sa fim sprijiniti ca sportivii de viitor sa aiba rezultate. Maine ne apucam de treaba dar trebuie să fim ajutati pentru ca nu se rezolva situatia imediat". ,,D&D"-ul mondial este convins că  Mihai Covaliu, noul președinte al Comitelui Olimpic Sportiv Romăn, va ajuta și boxul împreună cu celelalte sporturi.

Asta pentru că, susțin Doroftei și Diaconu, Covaliu este un fost sportiv de performanță iar asta îl obligă să facă totul pentru renașterea sportului romănesc. ,,Moșu" crede că fostul scrimer va face treabă considerăndu-l un om din interiort iar ,,Rechinul" este convins de acest lucru mai ales că noul președinte a văzut și bune și rele într-un domeniu în care Romănia a excelat o bună perioadă. Doroftei și Diaconu au lucrat împreună la Federația Romănă de Box. Primul din postura de președinte iar celalălalt ca șef al arbitrilor însă  o dată cu demisia lui Doroftei și Diaconu a decis să plece în semn de solidaritate.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.