,,Amical" pe noul Hipodrom

Publicat in Sport 23 Noiembrie 2016 541 ori
Google+ WhatsApp
,,Amical" pe noul Hipodrom
,,Amical" pe noul Hipodrom

Noul Hipodrom al Ploieștiului se va anima pentru prima oară de la terminarea lucrărilor de modernizare. Clubul Sportiv Municipal a anunțat astăzi că va organiza, duminică, 27 noiembrie, începând cu ora 11.00, prima reuniune de trap. Va fi o reuniune demonstrativă, în cadrul căreia se vor desfăşura trei curse pe categorii de vârstă.

Prima este rezervată cailor de 2 ani, cea de-a doua, cailor de 3 ani şi ultima, cursa vedetă, dedicată cailor de 4 ani şi mai mari. Over Jet, Speedy Nobel, Ilinka, Succes (2 ani), Depona D’Hermine, Star Nobel, Barbarosa, Uppsala M, Ukulele (3 ani), Timiko, Tokeletes, Suni, Spulni, Nekifuto, Suvenir şi Nesta (4 ani şi peste această vărstă). Din punct de vedere al desfăşurării, reuniunea se va derula cu autostart, starter, instalaţie audio, speaker, cameraman şi foto finish. Primii trei clasaţi în fiecare cursă vor primi diplome, câştigătorii au parte de trofee în timp ce accesul spectatorilor va fi liber.

Hipodromul Ploiești, varianta modernă, a costat aproape 78 de milioane de lei. Noua construcţie are două piste, una pentru trap şi una pentru galop, precum şi o cale de rulare pentru maşina arbitrilor, ambulanţă şi alte servicii. Hipodromul are 7 grajduri, fiecare cu câte 27 de boxe, salivarium cu 19 boxe şi cabinet veterinar. Noua tribună este compusă din două corpuri distincte. Hipodromul mai este prevăzut cu hangar instalaţii preepurare şi depozitare sulky, hangar de întreţinere şi depozitare materiale, hangar pentru furaje şi depozitare temporară deșeuri și spațiu pentru înșeuare. 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.