Si Petrolul a avut un Lewandowski

Publicat in Sport 11 Noiembrie 2016 Actualizat: 11 Noiembrie 2016 1370 ori
Google+ WhatsApp
Si Petrolul a avut un Lewandowski
Si Petrolul a avut un Lewandowski

"Si Mircea Dridea cel vanjos prin goluri te servea!" Asa spune un vers din imnul Petrolului. Iar Dridea înscria atat pentru Petrolul căt și pentru naționala Romăniei. La evenimentul prilejuit de oficializarea parteneriatului dintre Petrolul și Alexandrion, Mircea Dridea si-a adus aminte de debutul sau in echipa nationala:" In 1959 am fost botezat la echipa nationala. Am debutat intr-un Polonia-Romania 2 la 3, partida oficiala, iar primul meci nu se uita niciodata. Mai ales ca am inscris toate cele trei goluri. Frumoasa comparatia cu Lewandowski de astazi insa acum timpul este de partea lui. Imi aduc aminte si de un amical Romania-Polonia, disputat la Ploiesti, in 1966. I-am batut si atunci cu 4-3 iar Petrolul avea patru titulari. Eu, portarul Mihai Ionescu, fundașul Mihai Mocanu și atacantul Sandu Badea. Si ce cuplu de antrenori aveam, Stefan Kovacs-Ilie Oana!".

La conferinta de presa gazduita de restaurantul "Plaisir" au fost invitați foștii jucători, suporteri, angajați ai clubului dar și alți parteneri. Mircea Dridea încurajează și alte firme să vină alături de gruparea galben-albastră. Și le transmite celor care au lipsit de la o seară specială să dea clubului ceea ce așteaptă toată lumea, sigla și mărcile.  Presedintele Cristi Vlad crede ca, prin semnarea acestui parteneriat, echipa este pe drumul corect:"Istoria Petrolului este reprezentata de fostii mari fotbalisti ai Petrolului dar si de suporterii acestui club. Oamenii care iubesc Petrolul fac parte din acest palmares deoarece ei urmeaza echipa oriunde, indiferent de distanta, vreme sau ca joaca cu Swansea sau Maneciu".

Cei cu esența de campion spun că sprijină Petrolul pînă la revenirea în prima ligă acolo unde speră să ajungă căt mai repede. Grupul Alexandrion a fost reprezentat de Razvan Vasile, director comercial, si de Valetin Popescu, directorul de marketing al celei mai mari fabrici de bauturi alcoolice din Romania.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.