Atacul fostelor jucătoare

Publicat in Sport 04 Noiembrie 2016 593 ori
Google+ WhatsApp
Atacul fostelor jucătoare
Atacul fostelor jucătoare

Curtea de Conturi și plăngeri penale. La asta trebuie să se aștepte CSM Ploiești din partea fostelor componente ale echipei de handbal. Mihaela Tivadar, acum la Corona Brașov, este printre cele mai radicale în această situație. Tivadar a apelat chiar la un executor judecătoresc. Acesta a somat CSM-ul să le achite datoriile atât ei, cât şi celorlalte jucătoare:”Atât eu, cât şi colegele mele, cred că am dat dovadă de destulă bunăvoinţă şi nu am făcut, până acum, nici un demers ca să afectăm activitatea clubului, dar nu sunt dispusă să mai aştept. Cred că sunt două luni de când federaţia ne-a dat dreptate şi am avut răbdare, dar acum, când am văzut că au avut bani să conteste acele decizii ale executorului judecătoresc, fiecare contestaţie fiind, din ce am înţeles, cam 1.000 de lei, am decis să solicit federaţiei să ia măsuri. Am înştiinţat federaţia că nu mi s-au achitat taxele de memoriu”.

Din cauza datoriilor, CSM Ploiești va fi exclusă din campionat! Federația Romănă de Handbal este cea care va aplica acestă eliminare. Clubul a anunțat Federația că din punct de vedere financiar nu poate organiza următoarea partidă de campionat la 100 de kilometri distanță!  Aici s-a ajuns după ce clubul ploieștean nu a avut bani să plătescă, în termen de zece zile, taxele de memoriu depuse de fostele jucătoare ale echipei. În condițiile date, fiind la a doua neprezentare, după cea de la Roman, echipa va fi eliminată din Liga Națională. CSM Ploiești-CSM Bistrița trebuia să se desfășoare, duminică, la prănz, la Sala Olimpia.

O altă nemulțumire a antrenorilor și coordonatorilor de la CSM este legată de directorul Cezar Stoichiciu. Unul dintre contestatari este Titi Tudor, coordonatorul secției de box. Cetățean de onoare al Ploieștiului maestrul prahovean îi reproșează lui Stoichiciu faptul că a ținut ascuns o adresă oficială din partea ITM Prahova. În actul oficial respectiv ITM-ul informează CSM-ul, la data de 28 septembrie 2016, că plățile salariilor prin PFA sunt ilegale și că singurele modalități permise de lege sunt convenția civilă sau contractul individual de muncă. Maestrul emerit al boxului este convins că dacă toată situația era prezentată corect și la timp nu se desființau echipe și nici sportivii nu părăseau clubul.   

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.