Vin lupii, otrăviți făntănile!

Publicat in Sport 03 Noiembrie 2016 1752 ori
Google+ WhatsApp
Vin lupii, otrăviți făntănile!
Vin lupii, otrăviți făntănile!

"Vă recomandăm ca în data de 6 noiembrie 2016 să nu desfășurați activități între orele 12:30-17:00". Această povață face parte dintr-un comunicat remis și semnat de autoritățile locale ale Municipiului. Duminică, de la ora 14, orașul prahovean va găzdui partida Avăntul Măneciu-Petrolul 52 Ploiești. Avănd în vedere numărul mare de suporteri, peste 2000, estimează autoritățile, s-a făcut această recomandare cu scopul de a se menține ordinea și liniștea publică, prevenirea faptelor de distrugere, furt și violență sau alte acte de vandalism care au fost înregistrate la alte meciuri anterioare!

Conducerea clubului petrolist a reacționat la comunicatul prahovenilor:" Considerăm că modul în care s-a pus problema în acea hârtie reprezintă o jignire adresată suporterilor noştri. Nu ştiu unde au văzut cei de la Măneciu acte de vandalism, distrugere, furt şi violenţă la meciurile anterioare, când, din contră, suporterii petrolişti au avut un comportament ireproşabil în toate deplasările. Cred că, până acum, jocurile Petrolului au reprezentat adevărate motive de sărbătoare pentru localităţile care ne-au găzduit şi aşa ne dorim să fie şi la Măneciu. Nu există absolut niciun motiv ca suporterii Petrolului să fie priviţi drept o ameninţare a liniştii publice”, a precizat Cristi Vlad, preşedintele AS Petrolul 52 Ploieşti.

Astăzi, președintele Vlad a avut o discuţie cu edilul localităţii Măneciu, Vasile Cordoş. Oficialul petrolist spune că a lămurit situația cu primarul prahovean. Cordoș a recunoscut că a fost o exagerare din partea celor care au redactat textul și el chiar este "petrolist de mic". În acest sezon al campionatului județean, fanii Petrolului au mai avut deplasări la Păulești, Blejoi, Ceptura, Băicoi și Breaza însă localitățile respective nu au raportat distrugeri, furturi, violențe sau alte acte de vandalism!    

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.