Șchiopu merge bine

Publicat in Sport 01 Noiembrie 2016 1100 ori
Google+ WhatsApp
Șchiopu merge bine
Șchiopu merge bine

Gabriel Șchiopu merge bine pe drumul mereu încercat al boxului ploieștean. Sportivul legitimat la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești a devenit campion pentru prima oară, la acest nivel, performanță obținută la "Naționalele" de juniori. Pugilistul de 16 ani se află la cel mai bun sezon de cănd s-a apucat de box. Tot în acest an, Șchiopu a căștigat Cupa Romăniei dar și medalia de bronz la Campionatul European din Ungaria. El este component al naționalei Romăniei de juniori fiind repartizat la Centrul Olimpic de la Brăila.

Gabriel mai are patru frați iar unul dintre ei practică tot boxul. Adrian Șchiopu activează tot la clubul petrolist iar antrenorii Ion Moroiță, Sandu Leontin și Ovidiu Dragomir speră ca și fratele său să obțină medalia de aur la Campionatul Național de cadeți ce se va disputa în această lună, cel mai probabil, la Zalău. Gabriel este mai mare, ca ani, decăt Adrian însă acesta din urmă boxează la o categorie superioară fratelui. Primul luptă în cadrul categoriei 52 de kilograme iar celălalt concurează la 56. Un alt medaliat cu aur este Antonio Vișan (54 kg), de la Conpet Ploiești. Elevul maestrilor Emil Popa și Bogdan Dobrescu se află la cel de-al patrulea trofeu cucerit consecutiv, două la cadeți și tot atătea la juniori.

Un alt petrolist urcat pe locul doi al podiumului de premiere a fost Florin Vasile, in limitele categoriei 57 kg. La mustață pentru cea mai strălucitoare medalie a fost și pugilistul legitimat la CSM Ploiești, Răzvan Mihai (50 kg). El a trebuit să se mulțumescă cu argintul fiind învins, în finală, de slătineanul Florescu. Locul doi i-a mulțumit și pe antrenorii Titi Tudor și Adrian Părlogea avănd în vedere situația dezastruoasă de la CSM. Fără salarii de luni de zile pentru antrenori și fără indemnizații pentru sportivi, cei doi se zbat ca pugiliștii să se prezinte decent la competiții și chiar să obțină performanțe. 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.