Vor să pupe medalii căt mai strălucitoare

Publicat in Sport 25 Octombrie 2016 564 ori
Google+ WhatsApp
Vor să pupe medalii căt mai strălucitoare
Vor să pupe medalii căt mai strălucitoare

Tărgu-Jiu este invadat de boxeri ploieșteni! În această perioadă, la Poarta Sărutului, se dispută Finalele Campionatului Național de Juniori. Cele trei cluburi de box locale, CSM Ploiești, CS Petrolul și Conpet, vor să pupe căt mai multe medalii la această competiție. Mai ales că boxul ploieștean se prezintă cu 20 de boxeri în ringul din Oltenia.

CSM-ul, coordonat de Titi Tudor și cu Adrian Părlogea, antrenor, aruncă în luptă 8 sportivi: Răzvan Mihai, categoria 50 de kilograme, George Dumitrescu, 54 kg, Cătălin Radu, 63 kg, Antonio Năstase și Fernando Zamfir, 70 kg, Tony Ioniță, 75 kg, Cristian Tănase și Robert Frasin, aflat la prima sa competiție oficială din carieră, boxează la categoria +80 de kilograme. Maestrul Titi Tudor își dorește un sfărșit de an plin cu medalii chiar dacă sportivii n-au beneficiat de condiții de pregătire. Petrolul și Conpetul, în colaborare, au și mai mulți pugiliști implicați. Numai puțin de 12 boxează iar antrenorii Ion Moroiță, Leontin Sandu și Bogdan Dobrescu vor ca numărul de medalii, căt mai strălucitoare, să se apropie de numărul de pugiliști deplasați.

Presiunea obiectivului a picat pe următorii boxeri: Răzvan Părlea, categoria 46 de kilograme, Florin Dincuță, Mircea Haiduc și Dan Soare, 50 kg, Antonio Vișan și Tiberiu Vasile, 57 kg, Gabriel Șchiopu și Alexandru Ivanov, 59 kg, Florin Vasile, 60 kg, Mihai Zaharia, 63 kg, Alexandru Muti, 70 kg, și Samuel Gheorghe, în cadrul categoriei 75 de kilograme. Tragerea la sorți a primelor lupte a avut loc astăzi iar aranjarea podiumului pentru festivitatea de premiere se va desfășura, sămbătă, 29 octombrie.     

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.