Nume grele în egalul de la Breaza

Publicat in Sport 22 Octombrie 2016 1412 ori
Google+ WhatsApp
Nume grele în egalul de la Breaza
Nume grele în egalul de la Breaza

“Szczesny” și “Ibrahimovic” au fost fost protagoniștii jocului din parcul Breaza. Portarul împrumutat la AS Roma are unul din idoli la Tricolorul Breaza, fosta echipă onorată de Mircea Lucescu. Vlăduț Iscru a purtat echipamentul, de la Arsenal, al portarului polonez iar acest lucru i-a prins bine. Mai ales că înaintea partidei cu Petrolul ’52, unul dintre îngrijitori a măturat careul mic. N-a luat gol în prima repriză iar în partea secundă tricoul portarului parcă a fost miruit.

Avalanșa  ocaziilor a fost determinată de reușita celui mai mare jucător de pe teren. Mijlocașul Toader a înscris în stilul lui Del Piero. Prahovenii au deschis scorul dar imediat furia lupilor s-a instalat. Însă toate șansele avute de petroliști s-au lovit de reflexele lui Iscru, bările porților dar și propriile ratări. Pînă la urmă a fost bătut de alura lui “Ibrahimovic” al ploieștenilor. Vărful Michel Jipa îl apreciază pe starul lui Man United și l-a învins pe apărătorul brezean cu ajutorul înălțimii, trimițănd balonul la colțul lung. Primul gol în tricoul galben-albastru pentru Jipa a declanșat nebunia în galeria petrolistă. Torțe, fumigene, petarde și căntecele obișnuite i-au îndemnat pe jucătorii lui Tavi Grigore la victorie dar pînă la urmă s-a terminat 1-1.

Szcsesny al Tricolorului are 20 de ani, este student și tocmai din cauza acestei posturi nu a mai ajuns la Petrolul. El și colegii se bucură enorm pentru acest punct mai ales că a fost obținut într-o atmosferă încendiară. În schimb, tănărul Jipa era trist că primul său gol n-a coincis cu o victorie. El a spus că terenul noroios le-a pus probleme și vrea să se revanșeze, în fața suporterilor, etapa viitoare. 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.