Cinste lor, cinste seniorilor!

Publicat in Sport 16 Octombrie 2016 735 ori
Google+ WhatsApp
Cinste lor, cinste seniorilor!
Cinste lor, cinste seniorilor!

Seniorii Petrolului au fost cinstiți pentru superba victorie din 1966. Atăt pe teren dar și în tribune. Mai întăi, cei pe care i-au îndrumat și antrenat de-a lungul timpului, echipa de old-boys a Petrolului s-a băgat la joc cu o selecționată a primarului Bușteniului, Emanoil Savin. Si cum la astfel de meciuri glumele au farmecul lor, gazdele s-au ținut de caterincă.

Fostul portar Haralambie, l-a luat în primire pe Savin căruia i-a spus că la banii lui poate bate Petrolul. De altfel nea Hari a fost printre cei mai glumeți fiind concurat de Bibi Dincuță și Puiu Dridea. Primul spunea că jucător ca el nu se va mai naște iar Dridea l-a intrebat pe Pitulice, daca a venit cu o găscă, niște ouă ca să-l bage în teren. Selecționata petrolistă a căștigat cu 4-1 prin golurile reușite de Grama, Cristi Vlad, Costel Ilie și Lara Costache. Ei și colegii n-aveau altă opțiune mai ales că i-au avut antrenori pe sărbătoriți. După joc, Virgil și Mircea Dridea, Octavian Dincuță, Alexandru Pall, Camil Oprișan și Eduard Iuhasz dar și alte generații au primit aprecierea publicului și a organizatorilor pentru cei 50 de ani de la succesul cu Liverpool. Au fost aplaudați în picioare, filarmonica le-a căntat și pe acele acorduri au făcut turul de onoare în ovațiile tuturor.

Seniorii au primit căte un buchet de flori in galben-albastru, un fular cu însemnele Petrolului dar și căte un tablou reprezentativ. Gloriile Petrolului le-au mulțumit tuturor și au spus că se simt mai tineri cu 50 de ani după o asemenea sărbătoare. Grație organizatorilor de spectacol și-au amintit fotbaliștii din toată lumea dar care au jucat la Ploiești și nu numai. Pecanha, Abin, Priso, Hoban, Younes, Mustivar, Marinescu,       

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.