Un arbitru-jandarm fluieră "lupii"

Publicat in Sport 30 Septembrie 2016 901 ori
Google+ WhatsApp
Un arbitru-jandarm fluieră "lupii"
Un arbitru-jandarm fluieră "lupii"

Formația petrolistă se va deplasa, duminică dimineață, la Ceptura,  pentru o noua întălnire care face parte din etapa a 7-a a Ligii A Prahova. Va fi un joc-eveniment, de la ora 11.00, avănd în vedere că echipa locală sărbătorește ziua comunei. Duelul petroliștilor cu cepturenii va fi fluierat de Viorel Căunei, arbitrul-jandarm. În viața de zi cu zi, Căunei lucrează în structurile Ministerului de Interne.

Comuna va fi invadată de suporterii petroliști care și-au anunțat prezența în număr mare și la arena înconjurată de casele localnicilor. Petrolul 52 va juca din nou în deplasare după o lună de zile. La sfărșitul lunii august, haita lui Grigore evolua la Blejoi acolo unde s-a impus clar prin golurile reușite de Claudiu Tudor, Decebal Nae și Ilie Dumitrescu. Acea partidă a fost condusă de Robert Nuțu, un arbitru-suporter al lupilor. Ceptura-Petrolul 52 va reprezenta debutul fundașului Daniel Chiriță în tricoul galben-albastru. O variantă bună pentru principalul Tavi Grigore avănd în vedere și problemele din lot.

Va fi primul meci fără secundul Nae Constantin acesta renunțănd la echipă iar Grigore a spus că, săptămăna viitoare, va avea parte de un nou secund. Unii jucători sunt cu accidentări mai vechi dar și mai noi. Părvu și Nițescu nu vor intra iar Catană și Butufei este posibil să joace mai puțin avănd în vedere că au revenit suprasolicitați de la acțiunea naționalei de amatori. Nivelul adversarului îi va permite lui Grigore să nu forțeze anumite piese de bază astfel că jucătorii mai puțin folosiți se vor bucura de mai multe minute. Petrolul 52 este liderul campionatului județean cu 13 puncte iar CS Ceptura ocupă locul 13.  

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.