Viceprimarul Cristian Ganea s-a întâlnit cu echipa de handbal feminin

Publicat in Sport 27 Iulie 2016 1710 ori
Google+ WhatsApp
Viceprimarul Cristian Ganea s-a întâlnit cu echipa de handbal feminin
Viceprimarul Cristian Ganea s-a întâlnit cu echipa de handbal feminin

Blocajul financiar face, în continuare, ca situaţia să rămână încordată la nivelul clubului şi, mai ales, al echipei de handbal feminin, acolo unde antrenamentele au fost sistate, practic, în aceste zile. În această dimineaţă, directorul Cezar Stoichiciu şi viceprimarul Cristian Ganea au mers la Sala Sporturilor “Olimpia” pentru a discuta cu fetele, prilej cu care cel din urmă le-a transmis că, începând de astăzi, răspunde în mod oficial de activitatea de la CSM Ploieşti, fiind desemnat în acest sens de primarul Adrian Dobre, şi le-a solicitat două zile răgaz pentru a aprofunda situaţia şi a încerca să rezolve problema financiară existentă.

Fetele nu se vor antrena în aceste zile, motiv pentru care a fost declinată şi propunerea Federaţiei Române de Handbal de a se disputa, sâmbătă şi duminică, meciuri amicale în compania echipei naţionale a României, care se pregăteşte de plecarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Iată cum, o situaţie neplăcută, provocată de o decizie administrativă greu de înţeles, duce la ratarea unei „duble” amicale ce ar fi contat mult, atât pentru echipa de handbal feminin a clubului, din punct de vedere sportiv, cât şi pentru imaginea oraşului, în general. Pentru că nu ai oricând prilejul să joci în compania celei mai performante „naţionale” a României!

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.