Handbal pe burta goală! Deblocați salariile sportivilor care reprezintă Ploieștiul! (galerie foto)

Publicat in Sport 26 Iulie 2016 Actualizat: 26 Iulie 2016 3150 ori
Google+ WhatsApp
Handbal pe burta goală! Deblocați salariile sportivilor care reprezintă Ploieștiul! (galerie foto)

În această dimineață, la sala Sporturilor “Olimpia”, handbalistele de la CSM Ploiești au decis să protesteze într-un mod inedit, sacrificând o parte a antrenamentului pentru a-și striga nemulțumirea față de blocajul financiar existent la acest moment.

Atât Mihaela Tivadar cât și Daciana Curtean au luat cuvântul în fața reprezentanților mass-media, strigătul lor de indignare reprezentând o adevărată portavoce a trupei care va reprezenta Ploieștiul în Cupele Europene!

Mihaela Tivadar: “Am ajuns la capătul puterilor, ne este greu să ne concentrăm la antrenamente câtă vreme nu am mai primit salarii de două luni și jumătate și nici nu se întrevăd speranțe! Antrenorii încearcă să ne convingă că totul va fi bine dar asta nu ne poate motiva la infinit! Nu ne vine să credem că totul s-a schimbat, așa, dintr-o dată! Am ales acest mod de protest pentru a ne striga indignarea și nu vrem, deocamdată, să luăm în calcul o acționare în instanță, demers pe care, să fie siguri domnii de la Primărie, îl și putem câștiga! În fond, este vorba despre contracte legale, de răsplătirea muncii noastre!”

Daciana Curtean: “Personal, am ajuns la fundul sacului! Este greu să te concentrezi fără niciun ban în buzunare, nici carburantul nu-l mai pot plăti să ajung la cele două antrenamente zilnice! Ce credeți că spun mereu familiei când vine ziua plății salariului? Îmi este și rușine, în fond ni se refuză un drept al nostru după munca depusă! Voi ce spuneți dacă nu vă primiți banii, lunar, mai activați în domeniul vostru? Ne este foarte greu și nu ne mai este mintea la procesul de pregătire! Nu avem vitaminizare, nu am mers într-un cantonament care s-ar fi dovedit extrem de util la această perioadă! Ne gândim numai la salarii, la banii noștri, în loc să ne antrenăm în liniște. Ar fi păcat să ne despărțim, în fond s-a creat, aici, la Ploiești, o echipă care ar putea să arate mult mai multe. Dar nu pe burta goală!”

Echipa CSM Ploiești a răspuns pozitiv unei rugăminți venite din partea lotului național al României pentru susținerea a două meciuri cu caracter amical, astfel încât sâmbătă și duminică, de la ora 10:30, elevele lui Hrupen vor da piept cu tricolorele la sala “Olimpia”!

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.