Transfer de marcă în Liga 1!

Publicat in Sport 26 Iulie 2016 1389 ori
Google+ WhatsApp
Transfer de marcă în Liga 1!
Transfer de marcă în Liga 1!

"Magicianul" Sânmărtean revine în Liga 1, din postura de jucător liber de contract, la un an şi jumătate de la despărţirea de Steaua. Mijlocaşul de 36 de ani a ajuns la un numitor comun cu oficialii Pandurilor privind un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pe încă un sezon.

”Simt că mai pot juca un an, doi. Aștept oferte”, spunea internaţionalul român, ieri, menţionând totodată că a avut câteva oferte din Liga 1, însă nimic nu s-a concretizat.

Deşi existau zvonuri că Astra e aproape să îl convingă, urmând a ataca preliminariile Ligii Campionilor cu el, Pandurii, o altă echipă care ne va reprezenta în Europa, s-a mişcat mai repede.

Oficialii gorjeni l-au invitat astăzi la masa tratativelor şi, după ce au discutat preţ de mai multe ore despre viitorul contract şi despre proiectul de la Târgu Jiu, cele două părţi au bătut palma.

Lucian Sânmărtean a semnat un contract valabil pe un, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon, dacă lucrurile se vor mişca aşa cum îşi doresc ambele părţi.

"Sunt sigur că Lucian îl va ajuta pe Petre Grigoraş să-şi pună în practică filosofia ofensivă de fotbal! Am reuşit să aducem unul dintre cei mai tehnici jucători ai ultimului deceniu din Liga 1 ,un jucător la care şi el şi eu ţinem foarte mult. Îi urez bun venit lui Lucian şi aştept cu nerăbdare să-l văd jucând pe noul stadion", a confirmat Narcis Răducan.

Chiar dacă Pandurii trece printr-o perioadă destul de grea din punct de vedere financiar, Narcis Răducan a reuşit să descurce excelent în perioada de mercato. Cu toate că gruparea gorjeană a pierdut câţiva fotbalişti importanţi - Săpunaru, Ropotan, Răduţ, Antal sau Nicoară -, conducerea a reuşit să aducă fotbalişti de valoare apropiată. Astfel, Jordy Buijs, Christian Obodo, Armiche Ortega Medina, Claudiu Voiculeţ şi Ovidiu Herea au fost convinşi de ambiţiile europene ale lui Petre Grigoraş, iar cireaşa de pe tort e reprezentată de Lucian Sânmărtean.

Mijlocaşul a evoluat în sezonul trecut în Arabia Saudită, la fosta echipă a lui Victor Pițurcă și a înscris 6 goluri în 20 de partide de campionat. Mijlocașul a mai jucat în cariera sa la echipe precum Steaua, Vaslui, Bistrița, Utrecht sau Panathinaikos.

Gorjenii lui Petre Grigoraş îi întâlnesc în al treilea tur preliminar din Europa League pe israelienii de la Maccabi Tel Aviv. Prima manşă va avea loc la Drobeta Turnu Severin.

sursa: digisport

.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.