Darius Hargrove revine la “locul crimei”!

Publicat in Sport 14 Iulie 2016 Actualizat: 14 Iulie 2016 1913 ori
Google+ WhatsApp
Darius Hargrove revine la “locul crimei”!
Darius Hargrove revine la “locul crimei”!

Poate cel mai valoros baschetbalist american care a ajuns vreodată în România, vedeta Asesoftului din urmă cu ceva vreme, Darius Hargrove, a fost convins de Cătălin Burlacu să semneze cu CSM Ploiești în viitorul sezon!

Este, fără îndoială, o mișcare excelentă, forța echipei crescând exponențial odată cu venirea yankeului. Bine ai revenit, Darius, și așteptăm să te bucuri alături de miile de fani care te apreciază și așteaptă de la tine noi performanțe, așa cum suntem obișnuiți!

Alături de CSU Asesoft Ploiești, Hargrove a câștigat titlul de campion al României în 2009, 2010 și 2012. El a contribuit în edițiile din 2007 și 2013, însă nu a fost în lotul prahovenilor la finalul acelor sezoane.

Celelalte legitimări ale Ploieștiului în această vară: Cătălin Burlacu (Craiova), George Toth (Timișoara), Baris Aktas (Târgu-Jiu), Angel Nunez (South Florida), Jovan Novak (Metalac), Kyle Hunt (Halifax), Mikita Meshcharakou (Lulea).

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.