Cele mai mari nume din tenis îi exasperează pe organizatorii turneului de la Wimbledon!

Publicat in Sport 06 Iulie 2016 1141 ori
Google+ WhatsApp
Cele mai mari nume din tenis îi exasperează pe organizatorii turneului de la Wimbledon!
Cele mai mari nume din tenis îi exasperează pe organizatorii turneului de la Wimbledon!

Una dintre marile probleme ale organizatorilor turneului de la Wimbledon este dispariția prosoapelor. Unele de calitate superioară, dacă ne gândim că marile nume ale tenisului pleacă uneori cu bagajele pline.

Printre semnalați: liderii clasamentelor WTA și ATP, Serena Williams și Novak Djokovici, dar și Venus Williams (8 WTA) și Andy Murray (2 ATP)!

Nu lipsește nici Eugenie Bouchard (48 WTA), care recunoaște amuzată: "Toată lumea vrea un prosop, mereu plecăm cu ele de pe teren. Iau cât mai multe. Secretul e că atunci când meciul tău e amânat din cauza ploii, când revii pe teren primești încă două prosoape".

Daily Mail scrie că Serena pleacă după fiecare meci cu 8 prosoape!

Pentru fiecare ediție a turneului de la Wimbledon se fabrică 60.000 de prosoape oficiale, doar 20% fiind recuperate și asta pentru că majoritatea jucătorilor le iau acasă.

"Vă spun de pe acum, plănuiesc să las jumătate din bagaj gol sau poate chiar pe tot ca să iau cu mine prosoape de la Wimbledon. Folosesc scuza că e prea cald și transpir. Dar, de fapt, doar mai bag un prosop în geantă" a spus Novak Djokovici, înainte de startul turneului

"În mod normal, iau câte un prosop pe zi pentru a-l da cuiva din staff-ul meu. Nu le păstrez eu, dar soției mele îi plac foarte mult. Cred că sunt de foarte bună calitate" Andy Murray

"Am multe prosoape acasă luate de la Wimbledon. Fac asta din 1997. Am unele luate și din circuitul masculin" a declarat Venus Williams.

"Am luat 6 la ultimul meci. Shhhht... Le iau ca pe bomboane. Fiți drăguți cu mine, vă pot oferi un prosop" a spus John Isner, 17 ATP.

Prosoapele recuperate de organizatori sunt spălate și vândute în scop caritabil la finalul turneului iar prețul la care poate fi achiziționat un prosop de la Wimbledon este de 29 £!

sursa: gsp

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.