Gloriile Petrolului nu meritau asemenea rușine!

Publicat in Sport 04 Iulie 2016 1910 ori
Google+ WhatsApp
Gloriile Petrolului nu meritau asemenea rușine!
Gloriile Petrolului nu meritau asemenea rușine!

În lipsa unei aprobări la hârtia propusă în urmă cu trei zile, cererea de a închiria sala de conferințe de presă de la arena „Ilie Oană nefiind aprobată pe motivul absenței din localitate a primarului Adrian Dobre, fosteleglorii ale Petrolului au luat decizia de a organiza întâlnirea cu mass-media în fața bustului lui Ilie Oană! Adică pe o alee! Frații Mircea și Virgil Dridea, Octavian Grigore, Sandu Pitulice, Eduard Iuhasz, Nicolae Ruse, Ion Cojocaru, Decu Crângaşu, Vasile Cosarek, Constantin Pancu, Nicolae Nuţă, Alexandru Pall, Paul Gușă, Nae Constantin, Eusebiu Tudor, Gheorghe Mârzea și Gabi Călin au fost la întâlnirea cu jurnaliștii și au expus, cei mai mulți dintre ei, planurile legate de proiectulla care au ales să adere, Petrolul ’52.

Mircea Dridea a avut un mesaj prezentat aproape fără suflare, din suflet, aprobat de către toți cei aflați în prezidiu: “Ne-am propus să facem o echipă curată, fără imixtiuni politice, care poate să continue la nivelul la care este permis, probabil Liga a IV-a, până când problemele legate de faliment vor fi clare. Noi nu ne putem numi clonă pentru că acest Petrolul ’52 a fost format de către noi, cei din perioada 60-70, în iulie 2003, când a avut loc acea fuziune de tristă amintire dintre Astra şi Petrolul. Noi am format atunci această asociaţie cu simplul motiv de a prezerva istoria, palmaresul, sigla, tot ce a depins de noi, cei care am luptat în teren pentru acest club. Revenind în prezent, dacă, între timp, formele care ţin de faliment se vor finaliza şi toate lucrurile vor merge la primărie, primăria va avea dreptul să aleagă ce doreşte. Şi, în funcţie de aceasta, noi vom spune: continuăm că nu suntem mulţumiţi, sau nu mai continuăm şi mergeţi dumneavoastră înainte. Ideea de bază e că dorim o echipă curată şi fără imixtiuni politice. Nu înseamnă că politicienii trebuie să rămână la poarta stadionului, ci doar că, dacă vin la echipă, trebuie să se dezbrace de haina politică şi să susţină echipa.Trebuie să iubim ideea de Petrolul, pentru că Petrolul nu moare niciodată!” a spus Mircea Dridea.

La rândul său, Octavian Grigore a declarat: Vrem să aducem în atenţia mass-media, Consiliului Local, Consiliului Judeţean, a suporterilor, a tuturor celor interesaţi, dorinţa noastră, a grupului de iniţiativă Petrolul ’52, de a veni ca o soluţie în vederea construirii unui nou proiect Petrolul Ploieşti. Vrem să ne arătăm disponibilitatea faţă de autorităţile locale în participarea la un nou proiect şi, pe această cale, am vrut să vă arătăm că formăm o familie, numită Petrolul Ploieşti. Toţi cei pe care îi vedeţi aici au făcut parte, în timp, din familia Petrolul Ploieşti, au contribuit la palmaresul acestui club, sunt oameni de o valoare incontestabilă şi doresc să-şi pună în slujba comunităţii locale capacităţile lor din punct de vedere sportiv, moral, pentru formarea unei noi echipe care să ne reprezinte cu succes Proiectul va demara atâta timp cât autorităţile locale nu au structurată o societate care să se numească Petrolul Ploieşti. În momentul în care Petrolul se va înfiinţa, Petrolul ’52 nu va putea să-i facă o concurenţă” a conchis Grigore.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

ARTICOLE ASEMANATOARE

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.