Cernat a semnat pentru FC Voluntari!

Publicat in Sport 23 Iunie 2016 1392 ori
Google+ WhatsApp
Cernat a semnat pentru FC Voluntari!
Cernat a semnat pentru FC Voluntari!

FC Voluntari l-a pierdut pe Vlad Achim, transferat de FCSB, dar s-a ales cu Florin Cernat, liber de contract după sezonul de la FC Viitorul.

Mijlocașul, în vârstă de 36 de ani, a explicat de ce a semnat cu gruparea ilfoveană, mai ales că era tentat să-și încheie cariera în străinătate.

”Este o nouă provocare pentru mine și sper ca anul ăsta să-mi ating obiectivul, adică să joc și să ajungem în play-off. Anul trecut nu am putut evolua din cauza unei accidentări. Au fost și alte oferte, dar eu am venit unde s-a insistat mai mult. În plus, cei de aici au dorit să mă ia și în vara trecută, dar nu a fost să fie. Asta e, a ieșit anul acesta”, a spus mijlocașul.

Cernat a explicat că nu mai resimte probleme medicale și că abia așteaptă să reintre în meciuri.

”La alergare chiar nu mai sunt probleme deloc. Sper să nu mai am niciun fel de probleme. Am zis că mai pot să alerg și cât mă țin picioarele voi mai juca, dar tot va veni momentul când mă voi retrage”, a mai spus Cernat.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.