Deschamps se apără după victoria chinuită cu Albania: ”Arătați-mi echipa care face totul bine!”

Publicat in Sport 16 Iunie 2016 1348 ori
Google+ WhatsApp
Deschamps se apără după victoria chinuită cu Albania: ”Arătați-mi echipa care face totul bine!”
Deschamps se apără după victoria chinuită cu Albania: ”Arătați-mi echipa care face totul bine!”

Franța a învins Albania cu două goluri marcate după minutul 90 și a devenit prima reprezentativă de la acest Euro calificată în optimile de finală. Selecționerul ”cocoșilor”, Didier Deschamps, a recunoscut că cele trei puncte au fost obținute cu șansă, dar s-a apărat prin a spune că nu există o echipă care să joace perfect la acest turneu final.

Jocul aglomerat al albanezilor le-a pus mari probleme francezilor. ”Albanezii au jucat cu inima şi s-au apărat foarte bine. În repriza a doua însă, noi am jucat mult mai incisiv pentru a câştiga. 0-0 era un rezultat bun pentru ei. Întotdeauna este complicat să găseşti soluţii în faţa unui adversar care se aglomerează. Până la urmă am forţat şi am reuşit, dar târziu”, a spus Deschamps.

El a admis că jocul Franţei nu a fost unul perfect, dar a menţionat că nicio echipă nu joacă perfect. ”Dacă vedeţi o echipă care face absolut totul bine, vă rog să mi-o arătaţi şi mie”, le-a spus Deschamps jurnaliştilor, care acuzau faptul că ”Les bleus” au marcat abia în minutele de prelungire.

”Les Bleus” au deschis scorul prin atacantul Antoine Griezmann, în ultimul minut al timpului regulamentar de joc, iar apoi şi-au majorat avantajul în cel de-al şaselea minut al prelungirilor, prin Dimitri Payet, același fotbalist care a marcat și golul victoriei contra României.

Programul meciurilor din Grupa României de la Euro:

19 iunie: Elveţia - Franţa

19 iunie: ROMÂNIA - Albania (ambele partide se vor juca de la ora 22:00)

S-au jucat:

Franţa - România 2-1

Albania - Elveţia 0-1

România - Elveţia 1-1

Franţa - Albania 2-0

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.