Primele echipe care pot profita de problemele Rapidului!

Publicat in Sport 14 Iunie 2016 1830 ori
Google+ WhatsApp
Primele echipe care pot profita de problemele Rapidului!
Primele echipe care pot profita de problemele Rapidului!

Rapid este amenințată de faliment, cu toate că decizia Tribunalului București va fi atacată. Totuși, oficialii fotbalului românesc, mai exact cei de la FRF, și-au luat măsuri de precauție.

Au transmis conducătorilor de la ACS Poli Timișoara (echipă retrogradată) și UTA (formația ce-a pierdut barajul cu Voluntariul) să fie pregătiți pentru orice situație.

"Nu se știe exact ceea ce se va întâmpla cu Rapid, s-ar putea să nu se înscrie în campionat, așa că să nu vă mire dacă se va apela la voi!", a fost mesajul pe care oficialii bănățeni, respectiv arădeni l-au primit din partea reprezentanților Federației.

Timișoara este prima variantă de a înlocui Rapidul în cazul deciziei finale în privința falimentului, Aradul fiind a doua.

Din informațiile GSP.ro, giuleștenii sunt hotărâți să înceapă campionatul și să-și continue activitatea până în eventualitatea în care și la recurs va fi declarat falimentul. În acest caz, Liga 1 ar continua din acel moment cu 13 echipe!

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.