Irlanda - Suedia 1-1. Nordicii au egalat după un autogol, la o fază creată de Ibra

Publicat in Sport 13 Iunie 2016 1328 ori
Google+ WhatsApp
Irlanda - Suedia 1-1. Nordicii au egalat după un autogol, la o fază creată de Ibra
Irlanda - Suedia 1-1. Nordicii au egalat după un autogol, la o fază creată de Ibra

Irlanda şi Suedia au realizat cel de-al doilea egal de la Euro 2016, 1-1, după remiza identică dintre Anglia și Rusia.

Pe Stade de France, selecţionata pregătită de Martin O'Neill a dominat total prima repriză. Portarul scandinavilor, Isaksson, a salvat la şutul lui Hendrick, iar căpitanul irlandezilor, O'Shea, a trecut pe lângă deschiderea scorului, după o deviere la colţul lung. Brady a trimis apoi puţin peste poartă, dupa care Hendrick a nimerit doar bara cu un nou şut periculos. Long a trecut şi el pe lângă gol la ultima acţiune importantă din prima repriză.

Partea a doua a fost însă una mult mai bună pentru Suedia, măcar din punct de vedere al posesiei. Totuși, la două minute de la reluare, fundaşul dreapta al irlandezilor, Coleman, a centrat perfect pentru golul lui Hoolahan.

Suedia putea egala după respingerea greşită a lui Clark, fază la care Forsberg a ratat incredibil. Zlatan Ibrahimovic a ieşit la rampă abia în minutul 60, însă nu a nimerit spaţiul porţii. Peste 11 minute, atacantul de 34 de ani a trimis o centrare de pe stânga, la care Clark a intervenit încă o dată nefericit, astfel că Suedia a restabilit egalitatea. A fost primul autogol de la Campionatul European din Franța!

Hendrick a ratat golul victoriei pentru Irlanda, blocat de Isaksson, iar partida s-a încheiat la egalitate, 1-1. Un rezultat sub așteptări pentru ambele echipe, având în vedere că din grupa E mai fac parte Belgia și Italia.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.