Unai Emery a plecat de la tripla câștigătoare a UEL!

Publicat in Sport 12 Iunie 2016 1242 ori
Google+ WhatsApp
Unai Emery a plecat de la tripla câștigătoare a UEL!
Unai Emery a plecat de la tripla câștigătoare a UEL!

FC Sevilla a anunțat astăzi ceea ce părea inevitabil: antrenorul Unai Emery, câștigătorul a trei trofee consecutie Europa League cu formația andaluză, a comunicat clubului că pleacă. Antrenorul basc i-a adus la cunoștință clubului intențiile sale prin intermediul avocaților.

”De îndată ce tehnicianul basc a comunicat decizia sa irevocabilă de a-și rezilia contractul cu Sevilla, clubul a inițiat contacte pentru a suplini plecarea acestuia. În acest sens, este prevăzut ca Jorge Sampaoli, fostul selecționer chilian, să ajungă mâine la Sevilla pentru a iniția conversațiile cu clubul de pe Nervion”, scrie site-ul oficial al Sevillei.

Emery era în negocieri cu PSG încă de acum o săptămână, urmând a-i lua locul lui Laurent Blanc pe banca echipei campioane a Franței. Odată cu plecarea sa de la Sevilla, se presupune că e o chestiune de ore până când va fi anunțat oficial ca antrenor al lui Paris Saint-Germain.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.