Ropotan, fostul “lup”, s-a despărţit de Pandurii

Publicat in Sport 07 Iunie 2016 1397 ori
Google+ WhatsApp
Ropotan, fostul “lup”, s-a despărţit de Pandurii
Ropotan, fostul “lup”, s-a despărţit de Pandurii

Adrian Ropotan şi-a reziliat, astăzi, contractul cu Pandurii, club aflat într-o situaţie financiară îngrijorătoare.

Pandurii a terminat pe podiumul Ligii 1, însă problemele cu banii nu le dau pace oficialilor gorjeni, care astfel trebuie să se despartă de cei mai importanți jucători, dar posibil și de antrenorul Edi Iordănescu.

Dacă oficialii speră să se mai redreseze financiar odată cu vânzarea golgheterului Ioan Hora, în cazul lui Ropotan s-a ajuns la o altă variantă. Cele două părţi au căzut de comun acord în cursul zilei de azi să încheie pe cale amiabilă înţelegerea scadentă în iarnă.

"Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu anunţă rezilierea în condiţii amiabile a contractului cu Adrian Ropotan, jucător care a semnat, la începutul acestui an, un contract pentru un an cu clubul Pandurii. Pe această cale clubul Pandurii îi mulţumeşte lui Ropotan pentru evoluţiile bune din acest an şi pentru contribuţia pe care a avut-o la clasarea echipei pe podiumul Ligii 1", scriu gorjenii pe site-ul oficial.

Din informaţiile Digi Sport, Ropotan ar avea în acest moment o ofertă din străinătate. Pandurii îi promisese în iarnă că nu îi va pune beţe în roate în cazul unei oferte şi s-a ţinut de cuvânt.

"Îi mulţumim lui Adi Ropotan pentru aportul său la rezultatele echipei din acest sezon. Deşi a venit doar din iarnă el s-a integrat rapid şi a contribuit decisiv la ocuparea locului de pe podium pe care s-a clasat Pandurii. Îi urăm cu toţii mult succes la noua sa destinaţie" a spus Narcis Răducan, preşedinte la Pandurii.

Adrian Ropotan a fost printre cei 28 de jucători selecţionaţi de Iordănescu pentru stagiul din Italia, însă nu a prins un loc printre cei care au mers la Euro.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.