"U" Cluj retrogradează după 16 ani în liga a treia!

Publicat in Sport 04 Iunie 2016 753 ori
Google+ WhatsApp
"U" Cluj retrogradează după 16 ani în liga a treia!
"U" Cluj retrogradează după 16 ani în liga a treia!

Universitatea Cluj nu a izbutit un miracol în ultima etapă din play-out și a ajuns în liga a treia, după ce acum un an ardelenii jucau finala Cupei României (0-3 cu Steaua) și retrogradau din primul eșalon!

Clujenii aveau nevoie de un succes la Tărlungeni (deja retrogradată) și de o victorie a Pâncotei cu Satu Mare, însă Universitatea era deja resemnată înaintea meciului, pe care l-a pierdut în final cu 1-3. Părăsită de mai mulți jucători, Universitatea a luat 3 goluri în 35 de minute și a fost nevoită să alinieze o formulă de start cu nu mai puțin de 6 juniori. Astfel, Universitatea Cluj retrogradează în liga a treia după 16 ani.

La Satu Mare, Olimpia și Șoimii Pâncota au încheiat la egalitate, scor 1-1. Gazdele au ajuns la baraj, în timp ce arădenii s-au salvat în ultimul moment și sunt siguri de locul în liga a doua.

În Seria I din play-out, Bucovina Pojorâta, deja retrogradată, a părăsit cu fruntea sus liga a doua, reușind o victorie la scor în fața Gloriei Buzău, 8-1.

Seria I, etapa a 10-a, play-out:

Bucovina Pojorâta - Gloria Buzău 8-1

CS Balotești - Rapid CFR Suceava 2-3

Ceahlăul - ACS Berceni (0-3, la masa verde)

Seria a II-a, etapa a 10-a, play-out:

Olimpia Satu Mare - Șoimii Pâncota 1-1

Metalul Reșita - CSM Râmnicu Vâlcea 0-3

Unirea Tărlungeni - Universitatea Cluj 3-1

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!