Atletul Marius Ionescu a fost premiat în ședința CL Ploiești de astăzi!

Publicat in Sport 31 Mai 2016 1343 ori
Google+ WhatsApp
Atletul Marius Ionescu a fost premiat în ședința CL Ploiești de astăzi!
Atletul Marius Ionescu a fost premiat în ședința CL Ploiești de astăzi!

Atletul clubului CSM Ploieşti, Marius Ionescu, a fost premiat, astăzi, în cadrul ultimei şedinţe ordinare a Consiliului Local Ploieşti, atât pentru că va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Rio, din această vară, cât şi pentru rezultatul foarte bun din acest an, locul secund ocupat la Maratonul de la Dusseldorf.

Maratonistul, care este primul sportiv român ce a obţinut dreptul de a fi prezent la competiţia din Brazilia, a primit o plachetă, o diplomă de excelenţă şi un premiu în bani. El a fost însoţit la această acţiune de către coordonatorul secţiei de atletism din cadrul clubului, Augustin Iancu.

E posibil ca Marius Ionescu să nu fie singurul sportiv care va reprezenta CSM Ploieşti la Olimpiada de la Rio, handbalista Aneta Pîrvuţ-Udriştoiu, sosită în această vară de la HC Dunărea Brăila, având şanse mari să facă parte din lotul cu care Tomas Ryde va aborda competiţia din Brazilia.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.