Bolboașă, fostul portar al Petrolului, a suferit un accident groaznic!

Publicat in Sport 26 Mai 2016 2316 ori
Google+ WhatsApp
Bolboașă, fostul portar al Petrolului, a suferit un accident groaznic!
Bolboașă, fostul portar al Petrolului, a suferit un accident groaznic!

Mirel Bolboaşă, fostul apărător al buturilor Petrolului, acum la Universitatea Cluj, a suferit o accidentare cumplită, la Pâncota, în partida pierdută cu Şoimii din localitate, 0-1. La o fază în careul oaspeţilor, goalkeeperul a ieşit la o minge, s-a creat o busculadă, iar un jucător a căzut pe piciorul său stâng. Verdictul: dublă fractură de tibie şi peroneu! Perioadă de recuperare: mininum şase luni!

La câteva ore după incident, Bolboaşă a fost operat la spitalul Floreasca din Capitală. Fotbalistul de 26 de ani spune că nu şi-a dat seama imediat de gravitatea situaţiei.

"Operația a decurs normal. Spun normal pentru că doctorii au spus că am oasele groase și impactul trebuie să fi fost puternic din partea adevarsarului ca să se rupă așa. Mi-a fost băgată o tijă să susțină oasele până se sudează.... Nu mă gândesc decât să fiu sănătos să pot trece peste această perioadă cu bine... Sunt optimist de acum încolo pentru că nu pot da timpul înapoi", a spus Mirel pentru stiridesport.ro.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.