Până unde să meargă minciuna în cazul Petrolului?

Publicat in Sport 24 Mai 2016 3324 ori
Google+ WhatsApp
Până unde să meargă minciuna în cazul Petrolului?
Până unde să meargă minciuna în cazul Petrolului?

Probabil, pentru a dezamorsa tensiunea creată după mizeria de la Voluntari, managerul sportiv Mario Nicolae a reacționat după trei zile, acuzând “lupii” de practici necurate și povestind colegilor de la Fanatik.ro adevărul aflat, înainte de meci - prin intermediul lui Cristi Notaru - de la redactorul site-ului Ph-online!

Fiind prea orgolios să ofere răspunsul publicației care a intenționat să facă un bine Petrolului, managerul a găsit de cuviință să povestească adevărul site-ului bucureștean, mizeria gestului său dovedind cam cât de important a fost Ploieștiul pentru el și unde s-a aflat, dintotdeauna, în relația cu suporterii “lupilor”. Pe care, ireal, a ajuns să-i și acuze!

Mario Nicolae, conducătorul formaţiei Petrolul Ploieşti, a dezvăluit pentru Fanatik.ro – cei care au titrat “Petrolul, blat pentru pariuri? Mario Nicolae: <<Am fost sunat!>>” - că a primit, cu 35 de minute înainte de jocul cu FC Voluntari, un telefon prin care a fost avertizat că jucătorii săi vor provoca o eliminare şi vor încasa două-trei goluri! Mario Nicolae şi-a început tirul, acuzînd jucătorii de practici necurate: „M-a deranjat atitudinea unor jucători de la mine din echipă. Unii dintre fotbaliştii de la Petrolul erau foarte apropiaţi de nişte lideri de galerie şi nu se ocupau cu ce trebuia în cadrul echipei. Înainte de meciul cu FC Voluntari, cu 35 de minute, am fost sunat de cineva din Ploieşti şi am fost avertizat. Mi s-a transmis să am mare grijă la jucătorii mei, că voi avea o eliminare în timpul partidei, iar Petrolul va încasa două-trei goluri. Nu am crezut! Când am văzut eliminarea lui Benga am început să cred că acel avertisment ar fi trebuit să-l iau în serios! Nu contest deciziile lui Balaj. Acestea au fost extrem de corecte. Chiar şi el se mira la pauză de reacţia lui Benga. Jucătorul a primit două cartonase galbene, dar în opinia mea Balaj putea să îi dea roşu, direct! Benga a intrat atât de tare încât i-a rupt şi jambierul adversarului! Nu ştiu ce a fost în capul lui, dar nu mi se pare normal ca un jucător cu experienţa lui să facă un asemenea fault!. Mai mult, m-a deranjat și modul în care a tratat faza loviturii de la 11 metri pe care el a provocat-o”, a declarat Mario Nicolae pentru Fanatik.

Mai mult, oficialul a povestit cum s-a derulat un eveniment la care a luat parte vreo 20 de suporteri ai Petrolului.

„Eu nu ştiu dacă aţi stat de vorbă şi cu liderii de galerie de pe la Petrolul. Vreau să ştiţi că vreo 20 de suporteri au venit la jucători, înainte de meciul cu CFR, şi s-au apucat să îi înveţe cu ce bannere să intre pe teren. M-am dus şi eu la ei, dar am rezistat acolo doar un minut! Când m-au văzut au început să mă înjure ca la uşa cortului! La faţa locului a venit şi o firmă de pază dar şi poliţia. Acei suporteri, dacă v-au sunat, atunci ar trebui să vă spună că la ultimele meciuri o mare parte dintre ei veneau la jocurile de pe teren propriu cu invitaţii! Dacă trebuia să se intre pe <<Ilie Oană>> cu bilet cumpărat, nu cred că vindeam 1.000 de bilete”, a încheiat Nicolae.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.