Mircea Lucescu a semnat pe 3 ani cu Zenit

Publicat in Sport 24 Mai 2016 1403 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Lucescu a semnat pe 3 ani cu Zenit
Mircea Lucescu a semnat pe 3 ani cu Zenit

Mircea Lucescu a semnat, aproape de miezul nopţii, pe yahtul unuia dintre şefii celor de la Zenit, după ce întreaga zi şi-o petrecuse împreună cu preşedintele Consiliului de Administraţie al Gazprom, Aleksey Miller, sau cu preşedintele Alexandr Dyukov. Au fost la baza de pregătire, la stadionul pe care echipa dispută meciurile de acasă, dar şi la arena nouă de 68.000 de locuri care se construieşte în vederea Mondialului 2018, pe care se va juca una dintre semifinale. Tehnicianul român a fost prezent inclusiv la un meci de baschet disputat de Zenit, cu Unics Kazan, scor 82-67.

"Nea Mircea a semnat un contract pe 3 ani cu Zenit, iar împreună cu dânsul vor veni şi antrenorul secund Alexandru Spiridon şi maseurul Victor Hexan, care i-au fost alături şi la Şahtior. Au fost şi alte oferte pentru Mircea Lucescu, dar dânsul a ales-o pe aceasta, care este cea mai bună. Totul a decurs cât se poate de normal, fără vreun moment în care lucrurile să devieze. Noi am mai purtat discuţii cu cei de la Zenit şi înainte, dar totul a devenit clar abia după disputarea finalei Cupei Ucrainei, câştigată de Şahtior, 2-0, cu Zorya", a declarat Arcadie Zaporojanu, managerul care îi reprezintă interesele antrenorului român pe zona estică a Europei.

Lucescu va primi un buget de 60 de milioane de dolari pentru transferuri. El îi are deja în lot pe Hulk, Witsel și pe cel mai tare atacant al Rusiei, Artem Dzyuba. Javi Garcia si Kokorin sunt ale nume importante din echipa lui Zenit, favorita presedintelui Vladimir Putin!

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.