Victorie uriașă a handbaliștilor de la CSM Ploiești!

Publicat in Sport 18 Mai 2016 1259 ori
Google+ WhatsApp
Victorie uriașă a handbaliștilor de la CSM Ploiești!
Victorie uriașă a handbaliștilor de la CSM Ploiești!

Obligați să câștige partida cu Energia Târgu Jiu, fruntașa play-out-ului, elevii lui Dragoş Dobrescu au păstrat avansul de două puncte existent înaintea orei de start a etapei, scorul final, 30-22 (17-8) arătând cât de motivat au jucat Szopka&Co. Asta și pentru că moldovenii de la CSM Focșani au reușit, la rându-le, să învingă “lanterna” Danubius Galați, scor 26-25! După ce, cu doar trei minute înainte de final, gălățenii conduceau cu 25-23!!! D-ale sportului!

Oricum, cu portarul Antonaru MVP-ul partidei și Botezatu “one man show”, mai ales în primul mitan, elevii lui Dobrescu și Nicolae au condus de la începutul jocului și până la sfârșit, diferența maximă, 9 goluri, înregistrându-se la pauză! Gorjenii au reușit să se apropie cel mai mult la 4 goluri, 24-20, dar finish-ul a fost fulminant, handbaliștii CSM-ului putând să viseze cu ochii deschiși la rămânerea în eșalonul de elită al handbalului românesc! Felicitări!

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.