Crimă înfiorătoare în Elveţia: un antrenor de copii şi juniori, principalul suspect

Publicat in Sport 15 Mai 2016 1330 ori
Google+ WhatsApp
Crimă înfiorătoare în Elveţia: un antrenor de copii şi juniori, principalul suspect
Crimă înfiorătoare în Elveţia: un antrenor de copii şi juniori, principalul suspect

Un antrenor de fotbal din Elveţia a fost arestat fiind principalul suspect într-un caz oribil de crimă. Antrenorul de fotbal, care activa doar la echipe de copii şi juniori, a ucis cu sânge rece o întreagă familie.

Potrivit autorităţilor elveţiene, Thomas N. în vârstă de 33 de ani, a ucis-o pe Carla Schauer, pe cei doi fii ai acesteia (13 ani, respectiv 19 ani) şi pe prietena fiului mai mare, în vârstă de 21 ani. Ucigaşul le-a tăiat gâtul celor patru victime, apoi a incendiat casa din Rapperswil, din apropierea oraşului Zurich. Cumplita crimă s-a produs anul trecut, pe 21 decembrie.

Barbara Loppacher, procurorul care se ocupă de caz, a precizat că suspectul este necăsătorit şi că nu are antecedent penale. De asemenea, suspectul nu era un cunoscut al victimelor.

Purtătorul de cuvânt al FC Sarmenstorf, clubul de fotbal la care Thomas N. antrena copii, a declarat că nimeni dintre cei care l-au cunoscut nu-l considera capabil de aşa ceva: "Nimeni din cadrul clubului nu s-a gândit că Thomas ar putea face aşa ceva, întotdeauna a avut un comportament normal".

Poliţia elveţiană este de părere că prin această arestare a împiedicat viitoare crime: "Pe baza percheziţiilor efectuate în casa suspectului şi pe baza interogatoriului, în timpul căruia suspectul a oferit o mărturie completă, putem trage concluzia că acesta pregătea crime asemănătoare".

sursa: prosport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.