Discuții pe marginea actualizării regulamentului curselor de trap

Publicat in Sport 11 Mai 2016 872 ori
Google+ WhatsApp
Discuții pe marginea actualizării regulamentului curselor de trap
Discuții pe marginea actualizării regulamentului curselor de trap

Astăzi, la prânz, sala de şedinţe de la sediul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti a găzduit o întâlnire pe care reprezentanţii clubului au avut-o cu crescătorii şi proprietarii de cai din ţară, cu scopul finalizării Regulamentului Curselor de Trap, în perspectiva reluării activităţii de pe Hipodromul Ploieşti. Moderată de şeful Serviciului Tehnic şi Administrativ, Claudiu Coman, discuţia cu cei circa 20 de invitaţi a durat aproape trei ore şi a vizat în special articolele din regulament care au suferit modificări importante faţă de cel din 2014.

Ţinându-se cont de părerea crescătorilor şi proprietarilor de cai, s-a găsit un numitor comun pentru draftul de regulament propus de CSM Ploieşti, iar, mâine, şedinţa se va „muta” la sediul Agenţiei Naţionale de Zootehnie, pentru a se stabili forma finală a regulamentului.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.