Victorie categorică a Irinei Begu în fața Viktoriei Azarenka, la Roma!

Publicat in Sport 11 Mai 2016 1039 ori
Google+ WhatsApp
Victorie categorică a Irinei Begu în fața Viktoriei Azarenka, la Roma!
Victorie categorică a Irinei Begu în fața Viktoriei Azarenka, la Roma!

Irina Begu (35 WTA) a înfruntat-o pe Viktoria Azarenka (Belarus, locul 6 WTA) în turul II al turneului de categorie Premier Mandatory de la Roma. Sportiva noastră s-a impus cu un incredibil 6-3, 6-2, după o oră și 14 minute!

Azarenka era favorită clară (cap de serie numărul 4 în turneul de categorie Premier 5), mai ales că se impusese în toate cele 5 întâlniri directe cu românca, ultima chiar la Roma, în 2015.

În runda inaugurală, Begu a trecut de rusoaica Margarita Gasparian, locul 52 WTA, scor 6-3, 6-0, după o oră și 3 minute de joc. De cealaltă parte, Azarenka a beneficiat de bye în primul tur, fiind favorită numărul 4 a competiției.

Prezența în turul II este recompensată cu 12.645 de euro și 60 de puncte WTA. Calificarea în optimi îi aduce Irinei un cec în valoare de 24.630 de euro și 105 puncte WTA.

sursa: dolcesport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.