Și fetele de la minihandbal merg la turneul final!

Publicat in Sport 09 Mai 2016 1583 ori
Google+ WhatsApp
Și fetele de la minihandbal merg la turneul final!
Și fetele de la minihandbal merg la turneul final!

În weekend-ul care tocmai a trecut, echipa de minihandbal fete a CSM Ploieşti a reuşit calificarea la turneul final al campionatului, după ce a ocupat locul al 3-lea la turneul semifinal de la Plopeni, desfăşurat sâmbătă şi duminică. Elevele lui Robert Comendant au avut un bilanţ de trei victorii şi o remiză, înregistrând următoarele rezultate: 14-5 (5-4) cu CSŞ 2 Bucureşti, 9-14 (5-8) cu CSŞ 6 Bucureşti şi 9-5 (5-4) cu Activ CSO Plopeni în grupă, apoi 17-14 (9-7) cu Rapid Bucureşti, în meciul pentru locul al 3-lea, disputat de ocupantele poziţiilor secunde din cele două grupe. La turneul final s-au calificat primele 4 clasate, la start aliniindu-se 8 formaţii.

Robert Comendant le-a folosit, la Plopeni, pe: Ana-Maria Matei, Ioana Bran, Alessia Burtea, Cristiana Blidaru, Lorena Alexe, Eliza Lăcuşteanu, Alesia Fortu, Alesia Ghencea, Daria Grădişteanu, Nicola Jianu, Denisa Dincu şi Daria Comendant.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.