Anghelache: "Vă confirm 100% că, în vară, Mircea Lucescu va pleca de la Şahtior!"

Publicat in Sport 05 Mai 2016 1265 ori
Google+ WhatsApp
Anghelache: "Vă confirm 100% că, în vară, Mircea Lucescu va pleca de la Şahtior!"
Anghelache: "Vă confirm 100% că, în vară, Mircea Lucescu va pleca de la Şahtior!"

Constantin Anghelache, fostul preşedinte de la Dinamo, a declarat, azi, că plecarea lui Mircea Lucescu de la Şahtior Doneţk este sigură, iar aceasta se va produce în vară, şi de asemenea şi faptul că viitoarea destinaţie a fostului selecţioner al României îi este cunoscută.

Şahtior va intra într-o nouă eră începând din această vară. Constantin Anghelache susţine că Mircea Lucescu va pleca de la Şahtior la finalul acestui sezon, după 12 ani. Lucescu este unul dintre cei mai longevivi antrenori din fotbalul european, însă în vară va accepta o nouă provocare.

Constantin Anghelache spune că ştie şi echipa cu care va semna, dar a refuzat să ofere prea multe detalii: ”Vă confirm 100% că Mircea Lucescu va pleca la finalul acestui sezon, la sfârşitul lui mai. Ştiu unde pleacă, dar nu este cazul să spun. Are oferte cum n-a avut niciodată. Nu se pune problema să vină la naţională”, a declarat Constantin Anghelache la DigiSport.

Mircea Lucescu a scris cea mai importantă pagină din istoria lui Şahtior Doneţk. În cei 12 ani petrecuţi pe banca echipei din Ucraina, ”Il Luce” a câştigat opt titluri, patru cupe, şapte Supercupe şi o Cupă UEFA. De asemnea, a fost numit de patru ori antrenorul anului în Ucraina.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.