Simona Halep s-a calificat în optimi la Madrid Open

Publicat in Sport 03 Mai 2016 1163 ori
Google+ WhatsApp
Simona Halep s-a calificat în optimi la Madrid Open
Simona Halep s-a calificat în optimi la Madrid Open

Simona Halep a câştigat fără emoţii meciul cu sportiva din Italia, Karin Knapp în două seturi, 6-1, 6-1 şi va juca în meciul următor cu învingătoarea dintre Timea Bacsinszky, a 10-a favorită a turneului de la Madrid şi sportiva din Rusia, Ekaterina Makarova, locul 30 WTA.

Simona Halep început greu meciul cu Karin Knapp, locul 75 WTA, cu două greşeli neforţate, şi a pierdut primul game al jocului. Simona a făcut imediat re-break-ul iar pană la finalul primului set nu a mai cedat. S-a terminat 6-1 pentru sportiva din România, a şaptea favorită a turneului din capitala Spaniei.

Setul secund a început tot cu break al româncei, al 7-lea consecutiv. După 8 game-uri consecutive, Halep a cedat pentru prima dată la scorul de 3-0. A fost singurul game câştigat de Karin Knapp, iar setul s-a încheiat la ca fel ca şi primul, 6-1 pentru Simona Halep.

Cele două sportive s-au mai întâlnit o singură dată, în 2015, la Australina Open. Şi atunci, Simona Halep s-a impus tot în două seturi, 6-3, 6-2.

Pentru calificarea în optimi, Halep şi-a asigurat un cec de 59 490 de euro şi 120 de puncte WTA.

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.